Betaalkaart

RKC Waalwijk betaalkaart - Kaarten - Fanzone - RKC Waalwijk

In het Mandemakers Stadion kunnen alle bezoekers van onze thuiswedstrijden betalen met de RKC Waalwijk betaalkaart. Heb je een seizoenkaart waar de betaalkaart in is geïntegreed, klik dan op het kopje 'jouw pas'. Heb je een losse betaalkaart dan vind je hieronder alle informatie.

Aanschaf & seizoenkaarthouders
Alle stadionbezoekers kunnen de betaalkaart rondom thuiswedstrijden afhalen bij één van de servicepunten in het stadion. Je betaalt hiervoor €2,- borg. Denk je de kaart nooit meer te gebruiken, dan kan je de losse betaalkaart eventueel weer inleveren bij één van de servicepunten en ontvang je de €2,- borg weer retour. Het saldo kan je terugkrijgen via de RKC Waalwijk App en/of via mijn.rkcwaalwijk.nl. Het is hiervoor wel van belang dat je de betaalkaart registreert. De borg kun je alleen terugkrijgen wanneer je de pas in goede staat inlevert in het stadion.

Ben je seizoenkaarthouder van RKC Waalwijk, dan is de betaalkaart geïntegreerd in deze pas.

Registreer jouw betaalkaart(!)
Het is belangrijk dat jij jouw aangeschafte kaart registreert! Waarom? Wanneer de betaalkaart is geregistreerd, kun je online opwaarderen, je transacties inzien en de kaart blokkeren wanneer je deze verliest. Ook kun je restitutie aanvragen voor het resterende saldo op de kaart, geld overboeken tussen verschillende betaalkaarten en geld terugvragen aan andere betaalkaarthouders. Tevens kun je het saldo wat op de kaart staat terugkrijgen, wanneer je de kaart verliest. Dit is niet mogelijk wanneer de kaart niet geregistreerd is.

Opwaarderen via mijn.rkcwaalwijk.nl of de RKC Waalwijk App
Je kunt de betaalkaart online opwaarderen via iDEAL op mijn.rkcwaalwijk.nl of via de RKC Waalwijk App. Ook kun je in het stadion door middel van zowel cash als pin opwaarderen bij één van de servicepunten. Minimaal €10,- per betaalkaart.

Betalen 
Als er saldo op jouw betaalkaart staat, betaal je eenvoudig bij de cateringpunten door je kaart op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van je bestelling. Het verschuldigde bedrag wordt in mindering gebracht op je saldo. Via mijn.rkcwaalwijk.nl of de RKC Waalwijk App kun je, indien je betaalkaart is geregistreerd, direct je actuele saldo bekijken.

QR Code 

De QR Code op de betaalpas kan worden gescand om het saldo vanaf de mobiele telefoon te checken. 

Restitutie
Restitutie voor het resterende bedrag op een betaalkaart kan worden aangevraagd via de website of de RKC Waalwijk App. De restitutie wordt één keer in de twee weken verwerkt. 

Geldigheid 
Er zit geen einddatum aan de betaalfunctie op jouw betaalkaart. Het saldo is ­geldig tot twaalf maanden na je laatste betaling of opwaardering.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de RKC Waalwijk betaalkaart vind je op mijn.rkcwaalwijk.nl.

Vragen?
Heb je een andere vraag en staat het antwoord niet in bovenstaande tekst? Stuur dan een mail naar rkc@mijnkniponline.nl.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.