RKC Waalwijk betaalkaart

RKC Waalwijk betaalkaart - Kaarten - Business- RKC Waalwijk

Vanaf 1 januari 2018 kunnen alle bezoekers van onze businessruimtes betalen met de RKC Waalwijk betaalkaart. Alle informatie vindt u hieronder.

Aanschaf
Alle bezoekers/gastem kunnen de betaalkaart rondom thuiswedstrijden aanschaffen bij het servicepunt in de Businessroom. Uw betaalt hiervoor €2,- borg. Denkt u de kaart nooit meer te gebruiken, dan kan u de losse betaalkaart eventueel weer inleveren bij het servicepunt en ontvangt u de €2,- borg weer retour. Het saldo kan u terugkrijgen via de app en/of via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart. Het is hiervoor wel van belang dat u de betaalkaart registreert. De borg kun u alleen terugkrijgen wanneer u de pas in goede staat inlevert in het stadion.

Registeer uw betaalkaart(!)
Het is belangrijk dat u uw aangeschafte kaart registreert. Waarom? Wanneer de betaalkaart is geregistreerd, kunt u online opwaarderen, uw transacties inzien en de kaart blokkeren wanneer u deze verliest. Ook kunt u restitutie aanvragen voor het resterende saldo op de kaart, geld overboeken tussen verschillende betaalkaarten en geld terugvragen aan andere betaalkaarthouders. Tevens kunt u het saldo wat op de kaart staat terugkrijgen, wanneer u de kaart verliest. Dit is niet mogelijk wanneer de kaart niet geregistreerd is.

Klik hier voor meer informatie over registratie via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart.

Opwaarderen via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart of de RKC Waalwijk App 
U kunt de betaalkaart online opwaarderen via iDEAL op rkcwaalwijk.nl/betaalkaart of via de RKC Waalwijk App. Ook kunt u in de businessruimte door middel van zowel cash als pin opwaarderen bij het servicepunt. 

Betalen 
Als er saldo op uw betaalkaart staat, betaalt u eenvoudig bij de cateringpunten door uw kaart op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van uw bestelling. Het verschuldigde bedrag wordt in mindering gebracht op uw saldo. Via www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart of de RKC Waalwijk App kan u, indien uw betaalkaart is geregistreerd, direct uw actuele saldo bekijken.

QR Code 

De QR Code op de pas kan worden gescand om het saldo vanaf de mobiele telefoon te checken. Ook wordt de QR code gebruikt om gemakkelijk te registreren via de RKC Waalwijk App.

Restitutie 
Restitutie voor het resterende bedrag op een betaalkaart kan worden aangevraagd via de website of via de RKC Waalwijk App. Op de website en in de RKC Waalwijk App is dit te vinden in het hoofdmenu, onder het kopje ‘Restitutie’. Vervolgens dient u uw bankrekeninggegevens in te vullen. De restitutie wordt één keer in de twee weken verwerkt. Tijdens de wedstrijddagen is het niet mogelijk om restitutie aan te vragen.

Geldigheid 
Er zit geen einddatum aan de betaalfunctie op uw betaalkaart. Het saldo is ­geldig tot twaalf maanden na je laatste betaling of opwaardering.

Algemene voorwaarden 
De algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de RKC Waalwijk betaalkaart vindt u op www.rkcwaalwijk.nl/betaalkaart.

Vragen?
Heeft u een andere vraag en staat het antwoord niet in bovenstaande tekst? Stuur dan een mail naar rkc@mijnkniponline.nl.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.