Businessclubleden uitgelicht - Manon Bouwman

Businessclub - Het RKC-netwerk - Businessclubleden uitgelicht - RKC Waalwijk

Even voorstellen

Mijn naam is Manon Bouwman, werkzaam als Hotel Director bij NH Waalwijk. NH Waalwijk is sponsor van RKC Waalwijk, daarnaast ben ik lid van het bestuur van de RKC Waalwijk Businessclub. Gastgerichtheid is een van mijn passies en het geeft mij veel voldoening om dit dagelijks te mogen toepassen in mijn werk. Het is prettig om de kennis op dit vakgebied en het organiseren van events toe te kunnen passen bij RKC via de Business Club en als zodanig een mooie bijdrage te kunnen leveren.

In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten van heerlijk eten met vrienden en familie en ben te vinden op mijn racefiets. Buiten sporten geeft een heerlijke ontspanning. Momenteel zijn wij in blijde verwachting en gaan we binnenkort genieten van ons eerste kindje, een prachtig vooruitzicht.  

NH Waalwijk

NH Waalwijk is een hotel gelegen aan de N261 met 120 hotelkamers, 7 meeting rooms en 2 restaurants. We zijn onderdeel van de NH Hotel Group, een Spaanse hotelketen met inmiddels 400 hotels wereldwijd. Gastgerichtheid staat in ons hotel voorop; het is belangrijk dat bedrijven die gasten en/of collega’s onderbrengen bij ons kunnen genieten van de rust en al onze faciliteiten. Buiten dat is ons hotel uitermate geschikt voor trainingen, meetings en events. We kunnen dit verzorgen van 2 tot maar liefst 350 personen. Met onze makkelijke bereikbaarheid en vele parkeermogelijkheden is de locatie ideaal..

Daarnaast kan men terecht in ons restaurant voor een kop koffie, lunch, diner en voor zakelijke afspraken. Onze chefkok zorgt samen met zijn team voor heerlijke gerechten. Het restaurant is niet alleen voor onze hotelgasten, dus graag nodig wij uit om te komen genieten van een kop koffie of een heerlijke maaltijd!

NH Waalwijk en RKC Waalwijk

Sinds 3 jaar zijn wij verbonden aan de club met als reden om ons netwerk verder uit te breiden. Door de gemoedelijke sfeer en het feit dat je snel in contact bent met andere bedrijven is deze samenwerking voor ons cruciaal.

Door de verschillende events die georganiseerd worden leren wij elke keer weer nieuwe bedrijven en mensen kennen. Zo hopen we elkaar zakelijk te kunnen helpen.

We zijn ooit gestart met deelnemen aan de autotourtocht. Daar hebben we meteen veel nieuwe mensen leren kennen. Daarnaast is het een ontzettend leuk event om bij te wonen, het rijden in leuke auto’s, maar ook een kijkje nemen bij verschillende bedrijven is elke keer weer leerzaam. Het is erg mooi om te zien wat we hier in Waalwijk allemaal wel niet doen!

 

Contactgegevens NH Waalwijk 
Bevrijdingsweg 1
5161BZ Waalwijk


Telefoon 0416 674684
E-mail nhwaalwijk@nh-hotels.com
Website www.nh-hotels.nl