Businessclubleden uitgelicht - Jakob Treffers

Businessclub - Het RKC-netwerk - Businessclubleden uitgelicht - RKC Waalwijk

Even voorstellen:


Mijn naam is Jakob Treffers en ik ben geboren en getogen in Waalwijk. In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met mijn bedrijf De Vinotake en hieraan gekoppeld ’t Proeflokaal. Tijdens mijn werk kom ik natuurlijk al veel in contact met dranken, maar ook in mijn vrije tijd vindt ik het erg interessant om mijn drankenkennis verder te vergroten. Ook verdiep ik mezelf graag in buitenlandse culturen, want bij een goede wijn hoort ook het juiste eten.

De Vinotake – ’t Proeflokaal


U kunt tijdens onze ruime openingstijden altijd binnenlopen voor vrijblijvend drankadvies, een korte proeverij en wellicht het uiteindelijk uitkiezen van uw persoonlijke voorkeur. Bij de Vinotake kunt u op een overzichtelijke manier uw persoonlijke drankvoorkeur ontdekken door een aantal dranken te selecteren uit ons assortiment. Aansluitend kunt deze dranken op een authentieke locatie proeven namelijk in ons Proeflokaal. Bij de Vinotake kunt u dus terecht voor het gehele koopproces.

Doordat ikzelf erg geïnteresseerd ben in dranken ga ik altijd op zoek naar nieuwe smaken en belevingen. Dit zorgt ervoor dat de Vinotake exclusieve bier- en wijnsoorten in haar assortiment heeft die je bij een normale groothandel niet zult vinden.

RKC Waalwijk


Ik ben op jongere leeftijd in contact gekomen met RKC Waalwijk doordat ik hier geboren en getogen ben. Ik ben met vrienden destijds een aantal jaar als supporter naar de wedstrijden van RKC Waalwijk gegaan en op een later moment mocht ik met één vriend mee naar de Businesstribune van ons RKC. Dit was mij erg goed bevallen en nu ik sinds een aantal jaar zelf de mogelijkheid heb om deze gemoedelijke voetbalclub te sponsoren neem ik deze ook met beide handen aan.

Businessclub RKC Waalwijk


RKC Waalwijk is het grootste zakelijke platform van regio de Langstraat en hier kan ik dus op een informele manier nieuwe mensen leren kennen. Binnen de Businessclub van RKC Waalwijk hangt altijd een goede sfeer waarin je voetbal kijken en zakendoen prima kan combineren. De activiteiten door het jaar heen zijn ook zéér positief, vooral de Golfdag en de Autotourtocht. Tijdens deze evenementen leer je nog beter de persoon achter een bedrijf kennen en dat op een gezellige, informele manier. Ook heeft RKC Waalwijk dit jaar haar nieuwjaarsborrel gehouden in ons nieuwe Proeflokaal wat een uitgelezen kans was om ’t Proeflokaal te laten zien aan het grote publiek. Wij hebben toen volop positieve reacties gekregen en we zien nog regelmatig andere sponsoren van RKC Waalwijk een drankje nuttigen in ons Proeflokaal!