Businessclubleden uitgelicht - Steffan Oerlemans

Businessclub - Het RKC-netwerk - Businessclubleden uitgelicht - RKC Waalwijk

Even voorstellen

Mijn naam is Steffan Oerlemans en ik ben mede-eigenaar van Cookaholics, de cateringpartner van RKC Waalwijk. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn lieftallige vriendin in Dongen. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje golf en ik ben dan ook lid van de Tilburgse golfvereniging Prise d’eau. Naast golf doe ik al geruime tijd aan fitness en sinds kort ben ik ook fanatiek aan het boksen. Ik heb mezelf opgegeven als bokser voor Leeuwen van de Langstraat en ben hiervoor in training. Mocht ik in de avonduren toch nog wat tijd over hebben dan geniet ik graag van een lekker hapje en een goed glas wijn. Tijdens mijn vakantie vind ik duiken een leuke bezigheid. Ik heb een half jaar op Koh-Tao ij Thailand gewoond en daar heb ik mijn dive-master diploma behaald.

 

Cookaholics
Drie jaar geleden kreeg ik de kans om mede-eigenaar van Cookaholics te worden, deze uitdaging heb ik met beide handen aangepakt. Samen met Bart en Gijs weten wij met creativiteit en liefde voor het vak van ieder evenement een totaalbeleving te maken. Binnen Cookaholics ben ik met name voor de keuken verantwoordelijk. Ons kantoor is 3 jaar geleden verhuisd van Gilze naar het Mandemakers Stadion. Met Cookaholics verzorgen we alle mogelijke evenementen, je kunt bij ons terecht voor enkel een culinaire invulling maar ook voor een totaal verzorgd evenement met drank, techniek, tent en al het overige om de gast te ontzorgen.  Naast Cookaholics hebben we ook de BBQ-bazen die met hun foodtruck door het land rijden om de gasten te verwennen met mooie BBQ-gerechten. In samenwerking met Restaurant Hugo hebben we “HUGO op locatie” en zijn hiermee vooral actief in de gemeente Waalwijk. Samen organiseren we ook al jaren  het Oktoberfest.

 

RKC Waalwijk & Cookaholics
De binding met RKC Waalwijk had ik al van kinds af aan. Vroeger zat ik namelijk als klein manneke samen met mijn vader al bij RKC Waalwijk op de stoelen van Kees Snoeren. Het is natuurlijk geweldig dat ik vandaag de dag medeverantwoordelijk ben op culinair gebied in het stadion waar ik vroeger als kind al graag kwam.

Door de fijne samenwerking met RKC Waalwijk is het heerlijk werken in het Stadion, dit komt vooral door de Horeca manager, Géron. Deze samenwerking is voor mij goud waard. Daarnaast straalt RKC Waalwijk een familiegevoel uit en staat iedereen voor elkaar klaar. Wij als Cookaholics voelen ons hier als een vis in het water.   

 

Contactgegevens Cookaholics

Akkerlaan 2

5143 ND Waalwijk

013-5432616
info@cookaholics.nl