Businessclubleden uitgelicht - Willem van der Linden

Businessclub - Het RKC-netwerk - Businessclubleden uitgelicht - RKC Waalwijk

Even voorstellen

Mijn naam is Willem van der Linden en ik ben 48 jaar oud. Samen met mijn vrouw en twee kinderen ben ik woonachtig in Breda. Na ruim drie jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor de commercie bij Vitesse, ben ik sinds januari 2018 werkzaam bij RKC Waalwijk in de functie van commercieel directeur. In een verder verleden heb ik diverse commerciële rollen vervult bij o.a. AB Inbev en Cubiks. Ik denk, vanwege mijn Brabantse roots en mijn karakter, goed te passen bij de cultuur van RKC. Ik werk in een gemotiveerd team waarin iedereen enorm gedreven is, ambitie toont en passie heeft voor deze mooie club.

Wat mijn interesses betreft: ik vind het erg leuk om te reizen. Ik heb dan ook al twee wereldreizen mogen maken. Verder doe ik graag aan sport, onder andere boksen en houd ik van gezelligheid.

RKC Waalwijk

Deze gezellige en gemoedelijke club werd opgericht in 1940, na een aantal fusies tussen destijds bestaande Waalwijkse voetbalverenigingen. Sinds 1984 speelt de club in het betaalde voetbal, waarvan een groot deel in de Eredivisie. Op dit moment komt onze club uit op het tweede profniveau van Nederland, de Jupiler League. Met z’n allen (de spelers, staf, het kantoorpersoneel, de sponsoren en de supporters) gaan we ervoor zorgen dat RKC gaat terugkeren op het hoogste niveau.  

Businessclub RKC Waalwijk

De businessclub van RKC Waalwijk is het grootste zakelijke platform binnen regio De Langstraat en daar zijn we maar wat trots op. Binnen de businessclub combineren we sport en ondernemen, en dat in een informele en gastvrije setting. Als club is het onze taak om bedrijven samen te brengen, om zo samen zaken te kunnen doen en dat op een gezellige avond. Daarnaast organiseren we vele activiteiten, de ideale manier om als bedrijf zijnde je netwerk uit te breiden en relaties te onderhouden. We zijn als RKC enorm trots op onze sponsoren. Uiteraard ontvangen wij het Waalwijks bedrijfsleven graag in het Mandemakers stadion op één van de wedstrijden maar uiteraard ook buiten de wedstrijddagen is men van harte welkom in ons stadion voor feesten, partijen of vergaderingen in onze professionele horecaruimtes.