Jouw pas

Jouw pas - Kaarten - Fanzone - RKC Waalwijk

Vanaf heden is de betaalpas in de seizoenkaart geïntegreerd. Hierdoor hoef je voortaan geen twee kaarten mee te nemen naar het Mandemakers Stadion. Hieronder tref je alle belangrijke informatie aan.

Kaart meedere jaren geldig

De seizoenkaart 2018-2019 is meedere jaren geldig. Het is dus belangrijk dat je de seizoenkaart aan het eind van het seizoen niet weggooid! Het nieuwe seizoen (2019-2020) wordt namelijk op dezelfde pas geladen. 

Saldo overzetten

Het saldo op je pas blijft altijd geldig. Je kunt dus eerste het saldo opmaken op je ene pas, alvorens je andere pas te gebruiken.

Toch liever je saldo overzetten? Dat kan rondom thuiswedstrijd of op werkdagen in de Fanshop.

Opwaarderen

Het opwaarderen van de betaalpas is eenvoudig. Via IDEAL kun je op mijn.rkcwaalwijk.nl of via de RKC Waalwijk App je saldo opwaarderen. Daarnaast is het ook mogelijk om in het stadion saldo op je betaalpas te zetten. Dit kan bij één van de servicepunten, waar je zowel met cash als met pin kan betalen. Op je betaalpas moet je minimaal €10,- zetten.

Betalen

Wanneer je eenmaal saldo op je betaalpas hebt staan, is het een fluitje van een cent om bij een van de cateringpunten te betalen. Dit doe je door je pas op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van je bestelling. Wil je je huidige saldo checken? Dat kan via mijn.rkcwaalwijk.nl of via de RKC Waalwijk App indien je pas is geregistreerd.

Pas verloren?

Wanneer je jouw pas bent verloren, dan kun je een nieuwe pas aanvragen bij de RKC Waalwijk Fanshop. Voor een nieuwe pas wordt een bedrag van €2,- in rekening gebracht.

Geldigheid

Aan de betaalfunctie op je seizoenkaart zit geen einddatum. Wel is het saldo tot twaalf maanden na je laatste betaling of opwaardering geldig.

Algemene voorwaarden

Op de website rkcwaalwijk.nl/betaalkaart vindt je de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de RKC Waalwijk betaalpas.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen, stuur ons dan gerust een mail naar rkc@mijnkniponline.nl.

Betaalkaart

Registeren, opwaarderen, saldo checken en nog veel meer!


Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.