RKC Waalwijk App

RKC Waalwijk App

Vanaf het seizoen 2018-2019 is de officiële app van RKC Waalwijk te downloaden. Een prachtige toevoeging voor onze supporters om de ultieme wedstrijdbeleving te ervaren, op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, je ticket- merchandise- en horeca-aankopen te beheren.

Met de RKC Waalwijk App, in samenwerking met Stadium Connected ontwikkeld, ontvang je al het actuele clubnieuws en mis je helemaal niets van de Geelblauwen. In de app kan je verder vóór de wedstrijd de uitslag voorspellen en tijdens de wedstrijd jouw Man of the Match kiezen. Daarnaast kan je de wedstrijden van de Geelblauwen live volgen aan de hand van diverse statistieken. Geen doelpunt meer missen? Zet je notificaties aan, zodat je altijd op de hoogte bent van doelpunten van ons RKC.

Account

Voor het gebruik van aankopen en het beheren van je horeca tegoeden is een account noodzakelijk. Wanneer je al een bestaand account (waarmee je voorheen inlogde op de ticketwebshop) hebt, kun je daarmee heel eenvoudig inloggen. Wanneer je nog geen account hebt, dan kun je die aanmaken op mijn.rkcwaalwijk.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om in te loggen met je Facebook of Google account. 

Betaalkaart

De functie om in de app en de portal saldo over te zetten naar je seizoenkaart etc. is in de loop van de week van 13 augustus beschikbaar. Saldo opladen en/of overzetten kan uiteraard ook bij de servicepunten in het stadion rondom wedstrijden.

Downloaden

De app kan zowel in de App Store als in de Google Play Store gedownload worden. De app is te vinden onder de naam: “RKC Waalwijk’.

Klik hier voor de download in de Google Play Store.

Klik hier voor de download in de Apple Store.

Vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Stuur ons dan gerust een mail info@rkcwaalwijk.nl.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.