Blog 2 - Het Commercieel Elftal Scoort

Directie blog RKC Waalwijk

Fred Grim bepaalt wie er iedere vrijdag op het veld staan, maar ik heb mijn eigen team: Het Commerciële Elftal. Dit bonte gezelschap bestaat uit elf DGA’s, die als klankbord fungeren voor onze commerciële plannen. Deze ambassadeurs leveren iedere dag topprestaties met hun organisaties, waardoor dit naadloos aansluit bij de commerciële ambities van ons RKC Waalwijk.

Er waait sinds afgelopen zomer weer een frisse wind door het Mandemakers Stadion en dat heeft direct effect op de commercie. Het dagelijks uitdragen van de plannen en ambities van RKC werpt zijn vruchten af. Dit seizoen hebben we al meer dan 40 nieuwe sponsoren mogen verwelkomen bij de businessclub. De rol van storytelling is hierin erg belangrijk en niet te onderschatten. Het netwerk in de regio groeit op deze manier bovendien snel, waardoor RKC een nog grotere rol van betekenis gaat spelen.

Morgenavond staat de wedstrijd tegen TOP Oss op het programma. Voor de mannen van trainer/coach Fred Grim veel succes en alle fans een mooie pot toegewenst!

Willem van der Linden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.