Blog 4 - RKC Waalwijk (be)leeft!

Directie blog RKC Waalwijk

De Langste tafel van de Langstraat

Aan alles binnen de club is voelbaar dat de weg omhoog is ingeslagen. Waar de sportieve prestaties steeds beter en stabieler worden, is de stijgende lijn ook buiten het veld nadrukkelijk ingezet. RKC is meer dan de regionale voetbalclub van Waalwijk en omstreken. De club zet zich in op maatschappelijk gebied en geldt als netwerkplatform voor regionale ondernemingen.

Dat laatste aspect wordt aankomende zomer nog maar eens onderstreept met  een vernieuwd concept. Het jaarlijkse boksgala maakt plaats voor RKC Live. Bij dit evenement biedt RKC in de vorm van letterlijk ‘De Langste Tafel van de Langstraat’ een platform voor 400 ondernemers om onder feestelijke omstandigheden te bouwen aan het eigen netwerk. De avond wordt gevuld met optredens van onder andere Jeroen van der Boom, Glennis Grace en Lange Frans. Tevens worden de ondernemers door onze horecapartner Cookaholics voorzien van een chique 4-gangendiner. Tot slot wordt de organisatie gerealiseerd in samenwerking met de Tribe Company (bekend van ‘De Vrienden van Amstel Live’, die met een illusionist nog een extra dimensie aan de avond gaan geven. Het is als Commercieel Directeur altijd mooi om deze evenementen te realiseren en te zien dat de club als platform fungeert die de regionale banden doet sterken. Ontwikkeling is niet voor niets de eerste kernwaarde van ons RKC. Dit geldt dus ook voor RKC Live!

De kaartverkoop van RKC Live gaat enorm hard. In de eerste maand is zelfs 75% van de tafels al verkocht. Wil jij er op 13 juni ook bij zijn? Klik dan hier voor de diverse arrangementen en het inschrijfformulier.

Willem van der Linden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.