Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie

RKC WAALWIJK - AJAX (UITVERKOCHT)

Zaterdag 19 oktober speelt ons RKC in het eigen Mandemakers Stadion tegen Ajax. De wedstrijd stond eerst gepland om 20.45 uur, maar is vervroegd naar 18.30 uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor dit duel start op 30 september om 09:00. Vanwege de verwachte drukte is het dus raadzaam om voor deze datum te beschikken over alle valide documenten (seizoenkaart/clubkaart) en dat ook je online account actief is.

Voor dit duel geldt namelijk een (seizoen)clubcard-verplichting. Je kan dus alleen tickets aanschaffen als je in het bezit bent van een seizoen- of clubkaart. De restrictie voor seizoenkaarten voor de wedstrijd tegen Ajax is 3-op-1, voor ClubCards geldt 2-op-1.

Ticketprijzen RKC Waalwijk - Ajax
Online
GG € 27,50
FF-HH € 25
EE-ES-KC-JJ € 22,50

Fanshop
GG € 30
FF-HH € 27,50
EE-ES-KC-JJ € 25

Goedkoper kaarten halen, geen wachtrij en om 09:00 direct aan de beurt zijn om de beste plaatsen te bemachtigen? Bestel dan je kaarten online via:mijn.rkcwaalwijk.nl.

LET OP: Zorg dat je account is gekoppeld aan je seizoen- of clubkaart om online zonder hinder kaarten te bestellen. Vanwege de verwachte drukte in de Fanshop zal RKC Waalwijk op 30 september daarom telefonisch en per e-mail moeilijker te bereiken zijn. Het is dus raadzaam om voor deze datum uw vraag te stellen.

Vragen?
Bij vragen willen we je uiteraard graag verder helpen. Neem daarvoor contact met ons op via info@rkcwaalwijk.nl of bel naar 0416-334356. 


WILLEM II - RKC WAALWIJK
Op zaterdag 26 oktober 2019 (18.30 uur) speelt ons RKC de uitwedstrijd tegen streekgenoot Willem II! Steun ook jij onze jongens tijdens deze Brabantse derby? Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop!

Ticketverkoop
Voor deze wedstrijd geldt een verplichte buscombi. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de volledige verkoop verloopt via SV RKC. SV RKC organiseert busreizen voor deze uitwedstrijd, waarbij de prijzen als volgt zijn:

-Leden van SV RKC: €20
-Niet-leden van SV RKC: €25

Omdat de verkoop via SV RKC verloopt, kunnen omwisselbiljetten alleen telefonisch of bij de Blokhut voor vak EE worden aangeschaft. Het eerste verkoopmoment bij de Blokhut is op donderdag 10 oktober (19.00-20.00 uur). Latere verkoopmomenten worden gecommuniceerd via SV RKC. Vanaf vrijdag 11 oktober is het tevens mogelijk om jezelf telefonisch op te geven door via WhatsApp een bericht te sturen naar 06-14136592.

Restrictie
Om kaarten voor Willem II – RKC Waalwijk te kopen dien je in eerste instantie in het bezit te zijn van een geldige seizoenkaart. Na de thuiswedstrijd tegen Ajax kunnen ook clubkaarthouders kaarten kopen, mits deze dan nog beschikbaar zijn.

De restrictie is 1-op-1, kaarten zijn dus niet overdraagbaar!

Bij de Blokhut is het van belang dat je een geldige seizoenkaart meeneemt voor het relatienummer en je geboortedatum. Het is mogelijk om met meerdere seizoenkaarten tickets te kopen voor anderen, maar dan is het wel noodzakelijk dat deze kaarten en de geboortedatums van de eigenaren worden meegenomen. Enkel een relatienummer is niet voldoende!

Bij de Blokhut ontvang je bij aankoop een omwisselbiljet met hierop je eigen naam. Met een omwisselbiljet waar een andere naam op staat krijg je geen toegang tot de bus/het stadion.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zelf is het belangrijk om de volgende documenten bij je te hebben:

-Je geldige seizoenkaart
-Je geldige identiteitsbewijs
-Het gepersonaliseerde omwisselbiljet

Alle drie deze documenten worden bij het instappen van de bus gecontroleerd. Mist één van deze papieren of staat er een naam die niet overeenkomt met de andere documenten, dan zal de toegang tot de bus worden ontzegd.

Er geldt voor de duidelijkheid de gehele wedstrijddag een algeheel drugsverbod. Mocht je toch worden gepakt met drugs, dan wordt de toegang ontzegd over de bus en het stadion.

Voor alle informatie over het bezoeken van uitduels, klik hier >

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.