Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie

RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam
De verkoop van dit duel op vrijdag 21 februari start op maandag 3 februari 2020. Er geldt een (S)CC-verplichting, waarbij er een restrictie actief is van 3-op-1. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.rkckaartje.nl of aan de stadionkassa's. Voor de ticketprijzen, klik hier. 

RKC Waalwijk - FC Utrecht
De verkoop van dit duel op zondag 1 maart start op maandag 10 februari 2020. Er geldt een (S)CC-verplichting, waarbij er een restrictie actief is van 3-op-1. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.rkckaartje.nl of aan de stadionkassa's. Voor de ticketprijzen, klik hier.

Heracles Almelo - RKC Waalwijk
Op zondagmiddag 8 maart (14.30 uur) reizen de Geelblauwen af naar Erve Asito in Almelo voor het uitduel tegen Heracles. De verkoop van deze wedstrijd is gestart op maandag 17 februari.

Supporters die het uitduel tegen de Almeloërs willen bezoeken kunnen dit doen door middel van een auto- of buscombi. Een omwisselbiljet voor de autocombi is bij de RKC Waalwijk Fanshop te verkrijgen voor €9. Bij het aankopen van een omwisselbiljet is het belangrijk om je legitimatie en (seizoen)ckubkaart mee te nemen. Omwisselbiljetten komen namelijk op naam. Het omwisselen dient bij het uitvak te gebeuren, dit is mogelijk vanaf 13.45 uur tot aan het begin van de wedstrijd. Informatie voor de buscombi is te vinden op de Facebook-pagina van SV RKC.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.