Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie

RKC Waalwijk - FC Emmen & RKC Waalwijk - sc Heerenveen

Op 24 november en 8 december ontvangt ons RKC respectievelijk FC Emmen en sc Heerenveen voor twee belangrijke thuiswedstrijden! Wil jij de Geelblauwen aanmoedigen? Lees dan vooral verder!

Ticketprijzen RKC Waalwijk 2019/2020 (ONLINE)

GG               €22,50
FF-HH          €20
EE-ES-KC    €17,50

Ticketprijzen RKC Waalwijk 2019/2020 (STADIONKASSA)
Op wedstrijddagen zijn de stadionkassa’s voortaan vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. De Fanshop is drie uur voor het begin van de wedstrijd geopend voor merchandise & vragen.

GG             €25
FF-HH       €22,50
EE-ES-KC  €20

Restricties
Voor het duel tegen FC Emmen geldt een vrije verkoop. U kunt dus ook zonder (seizoen)clubkaart tickets aanschaffen. Voor het thuisduel tegen sc Heerenveen geldt een restrictie van 3-op-1 voor een (seizoen)clubkaart.

RKC Waalwijk - FC Emmen: gratis kaartje voor seizoenkaarthouders
RKC geeft seizoenkaarthouders voor het thuisduel tegen FC Emmen de kans om gratis een vriend of vriendin mee te nemen naar deze wedstrijd. Zowel de kaartverkoop als deze actie gaat op dinsdag 5 november om 09:00 van start.

Met deze actie kan je als seizoenkaarthouder gratis één extra ticket verkrijgen voor de publieke tribune. De kaarten zijn vanaf 09:00 uur eenvoudig verkrijgbaar via www.rkckaartje.nl. De ticketprijs wordt bij het betalingsveld automatisch gecorrigeerd.

Let op: deze actie is niet geldig op de wedstrijddag. Daarnaast geldt de actie zolang de voorraad strekt. Zorg dus dat je tijdig in het bezit bent van jouw extra wedstrijdkaart en op naar een kolkend Mandemakers Stadion!

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.