Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie ADO Den Haag – RKC Waalwijk

Op zondag 19 januari hervat ons RKC de competitie direct met een belangrijke pot! Uit tegen ADO Den Haag wordt er die dag om 16.45 uur afgetrapt en de mannen van Fred Grim hopen uiteraard op flink wat support vanuit Waalwijk!

Autocombi
Kaarten voor de autocombi zijn van maandag 6 januari 09.00 uur tot donderdag 16 januari 17.00 uur voor €9,- te verkrijgen in de RKC Waalwijk Fanshop (openingstijden). Bij aankoop ontvang je een persoonlijk omwisselbiljet en een parkeerkaart voor het uitvak.

Het omwisselbiljet kan op de wedstrijddag tussen 14.30 uur en 15.00 uur omgewisseld worden bij het Mandemakers Stadion (P1, Olympiaweg) voor een wedstrijdticket.

LET OP: Het is zeer gewenst om met minimaal twee en liefst drie à vier personen omwisselbiljetten voor de autocombi te kopen en samen per auto te rijden, gezien het aantal beschikbare parkeerplekken bij het uitvak.

Buscombi
De buscombi wordt ook dit jaar weer georganiseerd door SVRKC. Alle informatie over deze busreis vind je hier. SV-leden betalen €22,50, niet-leden €27,50.


Voor zowel de auto- als buscombi is het van belang dat je je (seizoen)kaart, geldig identiteitsbewijs en omwisselbiljet op zak hebt. Alle informatie over het bezoeken van uitwedstrijden vind je hier.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.