Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie

Heracles Almelo - RKC Waalwijk

Op zondagmiddag 8 maart (14.30 uur) reizen de Geelblauwen af naar Erve Asito in Almelo voor het uitduel tegen Heracles. De verkoop van deze wedstrijd is gestart op maandag 17 februari.

Supporters die het uitduel tegen de Almeloërs willen bezoeken kunnen dit doen door middel van een auto- of buscombi. Een omwisselbiljet voor de autocombi is bij de RKC Waalwijk Fanshop te verkrijgen voor €9. Bij het aankopen van een omwisselbiljet is het belangrijk om je legitimatie en (seizoen)ckubkaart mee te nemen. Omwisselbiljetten komen namelijk op naam. Het omwisselen dient bij het uitvak te gebeuren, dit is mogelijk vanaf 13.45 uur tot aan het begin van de wedstrijd. Informatie voor de buscombi is te vinden op de Facebook-pagina van SV RKC.

RKC Waalwijk - FC Groningen

De verkoop van dit duel op zondag 1 maart start op maandag 2 maart 2020. Er geldt een (S)CC-verplichting, waarbij er een restrictie actief is van 3-op-1. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.rkckaartje.nl of aan de stadionkassa's.

Kinderactie
RKC heeft een mooie actie opgezet voor onze jonge supporters. Bij de wedstrijd tegen FC Groningen op 15 maart geldt er een actietarief voor de supporters tot en met 14 jaar. Zij kunnen de wedstrijd bezoeken voor slechts €7,50.

De actie tegen FC Groningen is geldig voor alle publieke tribunes. Daarnaast is de wedstrijd te bezoeken voor iedereen uit regio De Langstraat. Support onze Geelblauwen op 15 maart en haal je kaarten in de Fanshop of via: rkckaartje.nl

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.