Kaartverkoopinformatie

Kaartverkoopinformatie

Op zondag 1 september 20.00 uur ontvangt ons RKC in het eigen Mandemakers Stadion PSV. Uiteraard wordt er veel animo verwacht voor deze wedstrijd, dus hier vind je alle informatie rondom de kaartverkoop voor dit duel!

Zoals bekend is het duel door het Europese avontuur van PSV verplaatst van zaterdag 31 augustus naar zondag 1 september 20.00 uur. De kaartverkoop voor dit duel start op maandag 19 augustus 09.00 uur. Vanaf dit tijdstip is het mogelijk om zowel online als in de RKC Waalwijk Fanshop kaarten te kopen.

Restrictie
Voor dit duel geldt een clubkaartverplichting. De restricties zijn als volgt:
Seizoenkaart: 3-op-1
ClubCard: 2-op-1

Ticketprijzen
Vanaf dit seizoen geldt er een voordeliger tarief wanneer je jouw kaarten via https://mijn.rkcwaalwijk.nl/ of de officiële RKC Waalwijk App koopt. Bovendien willen we mensen er op attenderen dat er in de Fanshop een flinke drukte wordt verwacht en daarom wordt aangeraden om kaarten online te bestellen.

ONLINE

GG               € 27,50
FF-HH           € 25
EE-ES-KC     € 22,50

FANSHOP

GG               € 30
FF-HH           € 27,50
EE-ES-KC     € 25 

*Bij de wedstrijden in het Mandemakers Stadion tegen Ajax, PSV, Feyenoord en Willem II wordt zowel online als aan de kassa € 5,- extra gerekend per kaartje.

LET OP!
Wil je jouw kaarten online aanschaffen? Dan moet er een seizoen- of clubkaart zijn gekoppeld aan je account! Log in met het e-mailadres dat is gekoppeld aan het account waar je seizoen- of clubkaart op staat, zodat je eenvoudig je (extra) kaarten kunt aanschaffen.

Vragen?
Bij vragen willen we je graag verder helpen. Neem daarvoor contact met ons op via info@rkcwaalwijk.nl! Mede door de drukte in de Fanshop kan het gebeuren dat we telefonisch minder goed bereikbaar zijn.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.