WK FIFA

FANZONE - eSports

Bij RKC Waalwijk is er sinds enkele maanden een spiksplinternieuwe gameroom ontwikkeld waar de esporters van RKC Waalwijk regelmatig te vinden zijn om te werken aan hun skills. Ben jij ook net zo goed als hen? Of misschien nog wel beter? Doe dan mee aan het Waalwijks Kampioenschap FIFA bij RKC Waalwijk!

Kwalificatierondes
Iedereen mag hieraan deelnemen, van jong tot oud. We starten met vijf unieke kwalificatierondes (28 februari, 11 maart, 20 maart, 17 april en 6 mei). Deze kwalificatierondes zijn voor maximaal acht personen en worden gespeeld in de gameroom van RKC Waalwijk. Deze kwalificatieronde wordt middels een toernooivorm gespeeld, waarbij de winnaar zich plaatst voor het finaletoernooi in juli. De kwalificatierondes worden elke maand gehouden, gratis inschrijven kan via de link hieronder. Van alle inschrijvingen worden acht personen geloot, deze krijgen één week voordat de kwalificatieronde plaats vindt meer informatie.

JA, IK SCHRIJF ME GRAAG IN VOOR DE KWALIFICATIERONDE BIJ RKC WAALWIJK >

Online toernooi
Kan je niet naar RKC Waalwijk komen en wil je vanuit thuis deelnemen aan het WK FIFA? Ook dat kan! In juni organiseert Stichting Samen RKC verschillende online toernooien waardoor je jezelf ook kan kwalificeren voor de finaledag op 12 juli. Voor dit online toernooi betaal je €5,- inschrijfgeld waarna je vervolgens deel kan nemen aan dit toernooi. Meer informatie hierover volgt nog.

Finale
Op 12 juli vindt de finaledag van het WK FIFA plaats in en rondom het Mandemakers Stadion. Alle finalisten die uit de kwalificatierondes en het online toernooi gekomen zijn melden zich op deze dag bij het Mandemakers Stadion. Zij gaan daar strijden om de prijzen. Win je het toernooi win je een te gekke prijs! Ook voor de nummer twee en drie worden er prijzen uitgereikt.

Prijzen
-Schoenen van Nubikk
-Een PlayStation 5
-Rabobank Beheerd Beleggen-pakket met een startkapitaal van €250,-
-Een esportscontract
-Een RKC Waalwijk Prijzenpakket

Alle toernooien worden op de PS4 gespeeld.

VOOR MEER INFORMATIE OVER HET WK FIFA, KLIK HIER >

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.