#(NO)REFUND 2019-2020

#(NO)REFUND 2019-2020

Helaas moest het seizoen 2019/2020 vroegtijdig worden stopgezet door de huidige situatie rondom het coronavirus. Uiteraard hadden we het seizoen liever op sportieve gronde willen uitspelen, maar dit bleek onmogelijk. Dankjewel voor jouw begrip en steun. Waar wij afgelopen weken in stilte naar oplossingen zochten, bleef jij geduldig. Voor jou is dat misschien vanzelfsprekend, maar wij waarderen dit enorm. We vragen je om achter ons te blijven staan. En als jij het nodig hebt, staan we achter jou. Jij hebt een aantal thuiswedstrijden moeten missen en daarom bieden we je een aantal mogelijkheden aan om je hierin tegemoet te komen. Als compensatie van jou niet hoeft, dan kun je dit bericht aan je voorbij laten gaan en zijn we je enorm dankbaar.

Oproep tot steun
RKC hoopt dat supporters hun Geelblauwe hart laten spreken en achter ons staan. Zo heeft Joep van Schaik een mooie actie op touw gezet, waarbij medesupporters werd opgeroepen om af te zien van iedere vorm van tegemoetkoming. Ook supportersgroep Waalwijk Fanatics liet al snel via de digitale kanalen weten massaal nee te tegen elk mogelijke vorm van tegemoetkoming. Op dit moment hebben vele RKC’ers aangegeven zich hierbij aan te sluiten. Een initiatief wat we enorm waarderen en waarbij we hopen dat meerdere supporters dit voorbeeld zullen volgen. Om af te zien van iedere vorm van tegemoetkoming hoeft er geen enkele actie door de supporters te worden ondernomen.

Tegemoetkoming
Wil je tegemoetgekomen worden? Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid een formulier in te leveren bij RKC Waalwijk, waarbij zij hun keuze voor tegemoetkoming kenbaar maken. Hierbij is optie één om 20% korting te krijgen bij een aankoop aan merchandise of eenmalig twee wedstrijdkaarten voor een duel in de competitie van 2020-2021. Zie het formulier voor de verdere voorwaarden. Het formulier is hier te downloaden.

Het ingevulde formulier dient vóór 31 mei 2020 ingeleverd te worden bij RKC Waalwijk. Dit kan zowel digitaal als per post. Stuur uw formulier per e-mail naar info@rkcwaalwijk.nl of onderstaand postadres.

RKC Waalwijk
Postbus 4
5140 AA Waalwijk

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.