Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Gorinchem/Breda
Op de A27 neemt u de afslag Waalwijk/’s-Hertogenbosch (A59). Op de A59 neemt u de afslag Waalwijk-Oost en volgt u de weg naar rechts. Bij het kruispunt gaat u rechts en blijft u deze weg volgen.
*Na ± 500 meter maakt de weg een scherpe bocht naar links, u blijft deze weg volgen. Bij de rotonde gaat u rechtdoor. Na een paar honderd meter ziet u de lichtmasten van het stadion. Meteen na de flats aan uw rechterzijde gaat u naar rechts.
**Dit is de Ambrosiusweg. Vervolgens gaat u linksaf, u komt dan op de Olympiaweg. Aan deze weg is de hoofdingang en de parkeerterreinen P1, P2 en P3 waarvoor geldige parkeerkaarten nodig zijn. De kassa’s vindt u aan de Akkerlaan.

Vanuit ‘s-Hertogenbosch
U neemt de A59 richting Waalwijk. Op de A59 neemt u de afslag Waalwijk-Oost en blijft u deze weg volgen. Zie verder * hierboven.

Alle informatie met betrekking tot parkeren vindt u hier.

Vanuit Tilburg
Komende vanuit Tilburg gaat u bij de stoplichten rechtsaf (bij Piet Klerkx). Deze weg blijft u volgen tot de T-kruising, waar u links gaat (Akkerlaan). Na 500 meter ziet u het stadion aan uw linkerhand. U volgt de weg en gaat voorbij het Mandemakers Stadion. Eerst een bocht naar links. Bij de T-splitsing in de bocht naar rechts gaat u naar links.

Met het openbaar vervoer
Waalwijk beschikt niet over een treinstation. U kunt met de trein uitstappen in ’s-Hertogenbosch of in Tilburg en de reis vervolgen met de bus. De haltes in de buurt van het Mandemakers Stadion zijn halte Merwedelaan en halte Overlaatweg

Met de trein
Waalwijk heeft geen treinstation. Indien u met het openbaar vervoer naar het Mandemakers Stadion wil reizen, kunt u uitstappen bij station Tilburg of station 's-Hertogenbosch en de reis verder per bus vervolgen.

Station Tilburg
Vanaf station Tilburg kunt u het Mandemakers Stadion bereiken met lijn 301 – uitstappen bij halte van de Merwedelaan en lijn 136 – halte Overlaatweg. Beide lijnen hebben een rechtstreekse verbinding; u stapt vlakbij het Mandemakers Stadion uit.

Station ‘s-Hertogenbosch
Vanaf station ’s-Hertogenbosch kunt u het Mandemakers Stadion bereiken met lijn 301 – uitstappen bij halte van de Merwedelaan, lijn 136 – halte Overlaatweg. Beide lijnen hebben een rechtstreekse verbinding; u stapt vlakbij het Mandemakers Stadion uit.

Met de bus
In samenwerking met Arriva kunnen supporters voortaan voordelig naar de thuiswedstrijden van ons RKC! Met een fikse korting reis je op wedstrijddagen vanuit heel Noord-Brabant  naar het Mandemakers Stadion.   

Voor slechts €6.63 reis je voor twee personen naar Waalwijk met de bus. Via de webshop van Arriva is het mogelijk om een E-ticket te kopen. Het E-ticket kan op papier of via je smartphone gescand worden. Als je al in het bezit bent van een persoonlijke OV-chipkaart hoef je geen E-ticket aan te schaffen, maar kan een tweede persoon gratis meereizen wanneer jij incheckt. Het is wel belangrijk om aan de chauffeur een geldig wedstrijdticket of een seizoenkaart te tonen. Voor alle info, klik hier.

Kinderen reizen gratis mee
Ook voor de jongste RKC-supporters is er een groot voordeel. Kinderen tot 4 jaar reizen met het openbaar vervoer in Nederland gratis mee. Een reiziger van 12 jaar of ouder die reist met een OV-chipkaart, Dalurendagkaartje, Ritkaartje of Stadskaartje mag iemand gratis meenemen in de leeftijdscategorie van  4 t/m 11 jaar.

Het stadion van RKC Waalwijk is goed bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op slecht 5 minuten loopafstand van het stadion. Bij deze bushalte (bushalte V.d. Merwedelaan) stoppen onder andere bussen uit ’s-Hertogenbosch, Vlijmen, Drunen, Sprang-Capelle, Waalwijk, Kaatsheuvel en Tilburg.

Contactformulier

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

ADO Den Haag

Eredivisie
25 Augustus 2019, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.