Werken bij RKC

Werken bij RKC - Club - RKC Waalwijk

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om (tijdelijk) ons team te komen versterken. Op deze pagina vind je de beschikbare vacatures.

Afstudeerstage Marketing & Ticketing (M/V) (niet meer beschikbaar)

Meewerk- of afstudeerstage Communicatie & Media / Journalistiek (M/V) 

Stagiair Stichting Samen RKC 

Stagiaire Horecaondernemer/-manager (M/V)

Gastdame (V)

Horecamedewerker (M/V)

Stewards(M/V)

Lotenverkopers/sters


Vrijwilligers thuiswedstrijden & facilitaire dienst/onderhoud trainingsaccommodatie

De club RKC Waalwijk draait met een kleine, transparante organisatie. Mede vanwege de kleinschaligheid van de organisatie is een grote groep vrijwilligers van een ongekend groot belang. Tientallen mensen zetten zich wekelijks in voor de Waalwijkse trots. 

Bent u al jaren supporter van RKC Waalwijk en zou ook u graag eens nauwer bij de club betrokken willen zijn? Stuurt u dan een e-mail naar info@rkcwaalwijk.nl t.a.v. Ruben Rijpma. Laat in deze e-mail uw enthousiasme spreken en geef aan in welke rol u graag aan de club verbonden zou willen zijn. U kunt hierbij de keuze maken uit stewardorganisatie en hospitality. Mocht u vragen hebben over vrijwillige functies die buiten deze terreinen vallen, dan kunt u dit ook kenbaar maken.

Op dit moment is de facilitaire dienst van RKC Waalwijk op zoek naar een vrijwilliger ter versterking van het team. We zoeken iemand die van aanpakken weet en het leuk vindt een steentje bij te dragen aan RKC Waalwijk. 

Contactformulier

Volgende wedstrijd


Helmond Sport


-

RKC Waalwijk

Keuken Kampioen Divisie
17 November 2018, 19:45
Lavans Stadion, Helmond

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.