Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Go Ahead Eagles
1 - 4

RKC Waalwijk
Keuken Kampioen Divisie
Vrijdag 26 april, 20:00 uur - De Adelaarshorst, Deventer
Scheidsrechter: Christian Mulder - Toeschouwers: 8763
16. Verhulst
16. Mario Bilate
46. Stijn Spierings
56. Van der Venne
80. Stans
80. Stijn Spierings
81. Juriën Gaari
81. Langedijk
89. Darren Maatsen
90. Stijn Spierings

Sterk RKC haalt uit in Deventer en zet megastap richting play-offs

Ons RKC heeft vanavond in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 1-4 gewonnen! In de eerste helft kwamen de Geelblauwen op voorsprong via Mario Bilate, waarna het in de tweede helft binnen de minuut op 0-2 kwam via Stijn Spierings. Go Ahead kwam nog op 1-2 via Richard van der Venne en ging nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar in de slotfase werd het duel beslist door Darren Maatsen en opnieuw Stijn Spierings.

De ploeg van trainer Fred Grim kende één wijziging ten opzichte van het duel tegen NEC vijf dagen eerder. Melle Meulensteen was geschorst en werd vervangen door Hans Mulder centraal achterin. Dat hadden twee wijzigingen kunnen zijn, maar Paul Quasten moest in de warming-up geblesseerd afhaken. Zijn vervanger was Gigli Ndefe.

In de Adelaarshorst begon de wedstrijd evenwichtig. Go Ahead Eagles probeerde de veelvuldig opkomende Jaroslav Navratil te vinden, terwijl de Geelblauwen voor het eerst gevaarlijk werden via Anas Tahiri. Zijn eerste wapenfeit mistte echter richting. Ook de thuisploeg kon binnen het kwartier voor licht gevaar voor de goal zorgen: de afgeslagen corner van Vince Gino Dekker werd opnieuw ingebracht, maar kon worden weggewerkt door de Waalwijkse defensie.

Net toen de thuisploeg wat meer druk wilde uitoefenen op de ploeg van Fred Grim, kreeg RKC een niet te missen kans op de voorsprong. Waar heel de Adelaarshorst schreeuwde voor een overtreding van Stijn Spierings, liet scheidsrechter Mulder doorspelen. Mario Bilate draaide zich handig weg bij Gino Bosz en ging alleen op doelman Hobie Verhulst af. De spits wist wel raad met dit buitenkansje en zette de uitploeg op voorsprong: 0-1.

Nog geen twee minuten na de openingstreffer was diezelfde Bilate ontzettend dichtbij een verdubbeling van de score. De spits zette zijn hoofd tegen een uitstekende voorzet, maar zag zijn inzet op de binnenkant van de paal belanden.

Wat volgde was een zeer open wedstrijd, omdat scheidsrechter Mulder vaak liet doorspelen. Beide ploegen gingen naarstig op zoek naar een doelpunt, wat automatisch ook tot kansen leed. Zo dwong Dylan Seys doelman Verhulst tot een moeizame redding en moest verdedigend duo Drost-Mulder flink wat voorzetten wegkoppen. Go Ahead kreeg hierna nog twee grote kansen. Mulder moest handelend optreden binnen het vijfmetergebied en linksachter Roland Baas schoot een afvallende bal te gehaast over de goal van Etienne Vaessen. Tot doelpunten zorgden het echter niet, waardoor ons RKC met een 0-1 voorsprong de kleedkamer opzocht.

De tweede helft leek daarna niet beter te beginnen. Waar nota bene Sweet Caroline langzaam werd uitgedraaid, begon Seys aan een fraaie actie. Hij speelde zijn directe tegenstander Baas uit en gaf laag voor. Hij bereikte hiermee Bilate die op zijn beurt de bal panklaar legde voor Spierings. Die bedacht zich geen moment en schoot kiezelhard raak: 0-2.

 Het mocht echter duidelijk zijn dat Go Ahead Eagles hier geen genoegen mee nam. De ploeg van John Stegeman ging ondanks de achterstand door met druk zetten en zocht nadrukkelijk de aansluitingstreffer. Helaas kwam deze er in de 56e minuut ook. De Eagles combineerden door de verdediging van de Waalwijkers en dwongen een hoekschop af. Deze werd nog afgeslagen, maar Vaessen kon niet voorkomen dat Richard van der Venne met een halve volley raakschoot: 1-2.

Vrijwel direct na de aansluitingstreffer vond er een merkwaardige gebeurtenis plaats. Meerdere lampen van de stadionmasten van de Adelaarshorst besloten plotseling uit te vallen. De wedstrijd werd even stilgelegd, maar niet veel later kon het duel alsnog worden hervat.

Ondanks de korte pauze bleef Go Ahead stevig druk uitoefenen op de ploeg van Fred Grim. Vaessen moest meerdere keren handelend optreden op mogelijkheden van Langedijk en Van Moorsel. De keeper wist bij een hoekschop tevens een eigen doelpunt van Mulder te voorkomen, die de bal ongelukkig raakte.

De wedstrijd liep langzaam richting en het einde en vlak voordat de vierde official de acht minuten extra speeltijd omhoog hield, besliste invaller Darren Maatsen het duel. De snelle buitenspeler liep zijn directe tegenstander er uit en verschalkte Verhulst: 1-3. Niet veel later deed Spierings nog een duit in het zakje. De nummer 10 kreeg de bal op de rand van het zestienmetergebied en liet zien tot waar hij in staat is. Met een uiterst gevoelige trap stuurde hij de bal in de linkerkruising: 1-4. Het bleek het slotakkoord van een heerlijk avondje in Deventer waarin ons RKC drie ontzettend belangrijke punten pakt in de strijd om de play-offs!

 

Volgende week vrijdag 3 mei (20.00 uur) speelt ons RKC de laatste thuiswedstrijd van de competitie. In het Mandemakers Stadion komt dan FC Eindhoven op bezoek! Met de blik op de play-offs belooft het een zinderend slot te worden. Aanwezig zijn bij deze wedstrijd? Ga voor uw kaartjes naar mijn.rkcwaalwijk.nl, kom langs in de Fanshop of bij de bekende verkooppunten.

Maak tevens gebruik van de speciale actie! Iedere seizoenkaarthouder kan gratis een extra kaartje bestellen voor de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Het gratis kaartje is verkrijgbaar op https://tickets.rkcwaalwijk.nl/ of in de RKC Waalwijk Fanshop. Log online in met het account waaraan je seizoenkaart is gekoppeld. Je kan bij de optie gebruikersnaam je relatienummer of emailadres gebruiken. Voeg snel & eenvoudig een kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een gratis ticket. Uitprinten, meenemen en klaar is kees! Ditzelfde geldt voor de RKC Waalwijk App! Op dinsdag 30 april is de Fanshop extra geopend tot 20.00 uur. LET OP: Deze actie is niet geldig op de wedstrijddag. Zorg dus dat je voor 3 mei je kaartje binnen hebt!


Opstelling RKC Waalwijk
Vaessen, Gaari, Mulder, Drost (75. Van Weert), Ndefe, Rienstra, Tahiri (90. Baggerman), Spierings, Seys (79. Maatsen), Bilate, Hansson

Wisselspelers: Zielschot, Vermeulen, Bakari, Bergkamp, Walian

Hoofdcoach: Grim

Opstelling Go Ahead Eagles
Verhulst, Lelieveld, Bosz, Veldmate, Baas, Stans, Navratil, Bakx (70. Bliek), Van Moorsel, Van der Venne (82. Pouwels), Dekker (46. Langedijk)

Wisselspelers: Gorter, Bliek, Jansen, Langedijk, Dzepar, Pouwels, Agbaljan, Beukema, Groenbast, Büttner, Eddahchouri

Hoofdcoach: John Stegeman

FAQ / Veelgestelde vragen

ClubCard


Hoe kan ik een ClubCard aanvragen?

U kunt, omdat een ClubCard persoonsgebonden is, langskomen in de Fanshop. Hier printen wij uw ClubCard dan direct uit.


Hoe laat zijn de kassa’s bij het stadion op de wedstrijddag geopend?

De kassa’s openen anderhalf uur voor de wedstrijd. De kassa’s sluiten ongeveer 15 minuten na de aftrap van de wedstrijd. Bij hoogrisicowedstrijden is er geen verkoop bij de stadionkassa’s. De kassa’s bevinden zich aan de Oostzijde van het Mandemakers Stadion (Akkerlaan). Op wedstrijddagen is er tevens losse kaartverkoop bij de Fanshop van RKC Waalwijk.


Hoe veilig is mijn online betaling?

RKC Waalwijk maakt alleen gebruik van betaalsystemen die qua beveiligingstechnologie het meest actueel zijn. Je koopt jouw kaarten dus in een veilige internet omgeving. De betalingen voor SeizoenClubCards worden afgehandeld door RABO Omnikassa, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via internet.


Hoelang is mijn ClubCard geldig?

De RKC Waalwijk ClubCard is 5 jaar geldig.


Hoelang na aanvraag ontvang ik de clubkaart?

Na ontvangst van de aanvraag duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat de kaart opgestuurd wordt.


Hoeveel kaarten kan ik kopen met mijn ClubCard?

Voor thuiswedstrijden varieert dit per wedstrijd. Door de lokale driehoek (burgemeester, politie en club) wordt bepaald hoeveel kaarten er per ClubCard kunnen worden gekocht. Dit wordt vermeld bij de informatie over kaartverkoop voor thuiswedstrijden op de website. Voor uitwedstrijden geldt altijd dat er maar één kaart gekocht kan worden. De ClubCard is dan persoonsgebonden. De kaart kan niet overdragen worden aan een ander persoon.


Hoeveel kost een ClubCard?

De RKC Waalwijk ClubCard is gratis.


Ik heb een ClubCard aangevraagd, maar nog niet in mijn bezit. Kan ik al toegangskaarten aanschaffen?

Dit is niet mogelijk zolang je nog niet in het bezit bent van de ClubCard. De aanvraag moet eerst getoetst worden door de KNVB.


Ik heb een ClubCard maar deze werkt niet bij het aanschaffen van kaarten?

Dit kan verschillende oorzaken hebben:
1. Je bent ook in het bezit van een RKC Waalwijk SeizoenClubCard. Op die kaart heb je dan aankooprecht. Na het verlopen van de SeizoenClubCard, is de ClubCard weer geldig (mits geldigheidsdatum niet verlopen is).
2. De ClubCard is niet meer geldig. Controleer de datum achterop de ClubCard.
3. De ClubCard is als vermist/gestolen opgegeven en daardoor geblokkeerd.
4. De eigenaar van de ClubCard heeft een stadionverbod. Hierdoor worden alle kaarten op zijn/haar naam geblokkeerd.
5. Je hebt een SeizoenClubCard of ClubCard van een andere club aangeschaft. Dan wordt de ClubCard van RKC Waalwijk automatisch geblokkeerd.


Ik heb een SeizoenClubCard. Kan ik dan ook een ClubCard aanvragen?

Nee, dit is niet mogelijk. De SeizoenClubCard is ook een ClubCard. Daarmee kun je dus ook kaarten kopen (uitgezonderd 1 op 1 verkoop). Als de SeizoenClubCard eindigt vervalt ook de mogelijkheid om deze als ClubCard te gebruiken.


Kan ik de ClubCard meteen meenemen als ik hem aanvraag in de fanshop?

Dit is niet mogelijk omdat de aanvraag eerst extern getoetst moet worden door de KNVB om te checken of de aanvrager niet al een (Seizoen)ClubCard heeft van een andere club.


Kan ik meerdere ClubCards op mijn naam hebben?

Dat is niet mogelijk. Dit geldt zowel voor RKC Waalwijk ClubCard als voor ClubCard van een andere BVO (betaald voetbalorganisatie).


Kan ik op de wedstrijddag ook terecht bij TicketBox?

Is de TicketBox-vestiging open op de wedstrijddag, dan kun je daar ook terecht voor kaart(en). 


Mijn ClubCard loopt aan het eind van de maand af. Hoe kan ik deze verlengen?

Kom even langs in de Fanshop of neem telefonisch contact op via 0416 – 33 43 56. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@rkcwaalwijk.nl.


Mijn ClubCard is kwijt/gestolen. Hoe kan ik een nieuwe aanvragen?

Dit kan je per brief of e-mail info@rkcwaalwijk.nl doorgeven. Geef daarbij naam, adres en geboortedatum aan en de oude kaart zal geblokkeerd worden. De nieuwe ClubCard wordt thuisgestuurd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Wanneer start de verkoop voor een thuis- of uitwedstrijd?

De verkoop start twee tot drie weken voor de wedstrijd. Voor uitwedstrijden kan dit afwijken. 


Wat houdt een combiregeling in?

Een combiregeling houdt in dat er sprake is van georganiseerd vervoer naar een uitwedstrijd. Denk daarbij aan een verplichte busreis of autocombi en/of het omwisselen van kaarten op een parkeerterrein langs de route richting het stadion van de tegenstander.


Wat is een ClubCard?

Dit is een kaart waarmee men bij de verkooppunten voor thuiswedstrijden en sommige uitwedstrijden van RKC Waalwijk wedstrijdkaarten kan kopen. Voor uitwedstrijden geldt dat de kaart persoonsgebonden is.


Wat is een TicketBox-verkooppunt?

Een TicketBox-verkooppunt is over het algemeen een Primerawinkel. Voor een verkooppunt bij u in de buurt, klik hier 


Wat kost een kaartje bij thuiswedstrijden?

De prijzen zijn te vinden op onze website


Wat kost een kaartje bij uitwedstrijden?

Dit is afhankelijk van de prijs die de tegenstander rekent voor het uitvak. Voor verplichte buscombi’s geldt 40% korting op het toegangsbewijs. Bovenop de prijs van het toegangsbewijs kunnen nog administratie- en/of buskosten komen. De informatie vind je via de button kaartverkoop bij de wedstrijd


Wie bepaalt bij ClubCardverplichting hoeveel kaarten er gekocht kunnen worden?

De lokale driehoek (burgemeester, politie en club) bepaalt dit. Zodra de voorverkoop start, weten we hoeveel kaarten we per ClubCard mogen verkopen. Dit is over het algemeen drie weken voor de wedstrijd.


Losse kaartverkoop


Hoe laat zijn de kassa’s bij het stadion op de wedstrijddag geopend?

De kassa’s openen anderhalf uur voor de wedstrijd. De kassa’s sluiten ongeveer 15 minuten na de aftrap van de wedstrijd. Bij hoogrisicowedstrijden is er geen verkoop bij de stadionkassa’s. De kassa’s bevinden zich aan de Oostzijde van het Mandemakers Stadion (Akkerlaan). Op wedstrijddagen is er tevens losse kaartverkoop bij de Fanshop van RKC Waalwijk.


Hoelang is mijn ClubCard geldig?

De RKC Waalwijk ClubCard is 5 jaar geldig.


Hoeveel kost een ClubCard?

De RKC Waalwijk ClubCard is gratis.


Ik heb beperkt zicht. Hebben jullie daar aparte plaatsen voor?

Het Mandemakers Stadion heeft geen specifieke plaatsen voor slechtzienden. Indien u dit aangeeft bij de aanschaf van uw toegangsbewijs, zullen wij u van de best mogelijke plaats voorzien.


Kan ik op de wedstrijddag ook terecht bij TicketBox?

Is de TicketBox-vestiging open op de wedstrijddag, dan kun je daar ook terecht voor kaart(en). 


Kan ik op een wedstrijddag kaarten voor andere wedstrijden kopen?

Dat kan bij de RKC Waalwijk Fanshop, mits de verkoop van de betreffende wedstrijd al gestart is.


Mijn bedrijf wil met relaties een thuiswedstrijd bezoeken. Is dat mogelijk?

Informeer naar de mogelijkheden via businessclub@rkcwaalwijk.nl of bel 0416 33 43 56


Mijn ClubCard loopt aan het eind van de maand af. Hoe kan ik deze verlengen?

Kom even langs in de Fanshop of neem telefonisch contact op via 0416 – 33 43 56. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@rkcwaalwijk.nl.


Waar kan ik wedstrijdkaarten kopen?

Op onze website staat bij de wedstrijd via welke kanalen de kaarten te koop zijn. RKC Waalwijk maakt gebruik van de volgende kanalen:
1. De RKC Waalwijk fanshop (zie openingstijden op de website)
2. TicketBox (adressen van de vestigingen staan op de website)


Wanneer start de verkoop voor een thuis- of uitwedstrijd?

De verkoop start twee tot drie weken voor de wedstrijd. Voor uitwedstrijden kan dit afwijken. 


Wat houdt een combiregeling in?

Een combiregeling houdt in dat er sprake is van georganiseerd vervoer naar een uitwedstrijd. Denk daarbij aan een verplichte busreis of autocombi en/of het omwisselen van kaarten op een parkeerterrein langs de route richting het stadion van de tegenstander.


Wat is een TicketBox-verkooppunt?

Een TicketBox-verkooppunt is over het algemeen een Primerawinkel. Voor een verkooppunt bij u in de buurt, klik hier 


Wat kost een kaartje bij thuiswedstrijden?

De prijzen zijn te vinden op onze website


Wat kost een kaartje bij uitwedstrijden?

Dit is afhankelijk van de prijs die de tegenstander rekent voor het uitvak. Voor verplichte buscombi’s geldt 40% korting op het toegangsbewijs. Bovenop de prijs van het toegangsbewijs kunnen nog administratie- en/of buskosten komen. De informatie vind je via de button kaartverkoop bij de wedstrijd


SeizoenClubCard


Waar kan ik wedstrijdkaarten kopen met mijn SeizoenClubCard?

Op onze website staat bij de wedstrijd via welke kanalen de kaarten te koop zijn. RKC Waalwijk maakt gebruik van de volgende kanalen:
1. De RKC Waalwijk fanshop (zie openingstijden op de website)
2. Primera Winkels (onder andere Primera Bergmans).


Hoe geef ik een adreswijziging door van een SeizoenClubCardhouder?

Dit kan alleen schriftelijk.Geef het relatienummer (staat achterop SeizoenClubCard), het oude en nieuwe adres aan ons door. Via e-mail: info@rkcwaalwijk.nl of per post: RKC Waalwijk, t.a.v. Fanshop, Postbus 4, 5140 AA Waalwijk


Hoe kan ik mijn SeizoenClubCard betalen?

Je kunt je SeizoenClubCard op verschillende manieren betalen:
- contant in de RKC Waalwijk Fanshop bij het indienen van de aanvraag
- via een incasso
- via iDeal als je de SeizoenClubCard online aanvraagt via www.rkcwaalwijk.nl/seizoenkaart.


Hoe laat zijn de kassa’s bij het stadion op de wedstrijddag geopend?

De kassa’s openen anderhalf uur voor de wedstrijd. De kassa’s sluiten ongeveer 15 minuten na de aftrap van de wedstrijd. Bij hoogrisicowedstrijden is er geen verkoop bij de stadionkassa’s. De kassa’s bevinden zich aan de Oostzijde van het Mandemakers Stadion (Akkerlaan). Op wedstrijddagen is er tevens losse kaartverkoop bij de Fanshop van RKC Waalwijk.


Hoe lang is een SeizoenClubCard geldig?

Een SeizoenClubCard is één voetbalseizoen geldig.


Hoe veilig is mijn online betaling?

RKC Waalwijk maakt alleen gebruik van betaalsystemen die qua beveiligingstechnologie het meest actueel zijn. Je koopt jouw kaarten dus in een veilige internet omgeving. De betalingen voor SeizoenClubCards worden afgehandeld door RABO Omnikassa, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via internet.


Hoeveel wedstrijdkaarten kan ik bestellen via mijn SeizoenClubCard?

Dit bepaalt de lokale driehoek (burgemeester, politie en club). Dit is bekend zodra de verkoop start, zo’n drie weken voor de wedstrijddag.


Ik ben mijn SeizoenClubCard vergeten bij een wedstrijd, wat nu?

Meld je dan in de Fanshop, daar wordt een duplicaatkaartje voor je uitgedraaid.


Ik betaal voor mijn SeizoenClubCard meer dan mijn buurman/buurvrouw op de tribune, hoe kan dit?

Er zijn kortingen voor jeugd- en 65+ kaarten. Ook voor de leden van de Businessclub en de KidsClub zijn er speciale tarieven.


Ik heb een SeizoenClubCard. Kan ik dan ook een ClubCard aanvragen?

Nee, dit is niet mogelijk. De SeizoenClubCard is ook een ClubCard. Daarmee kun je dus ook kaarten kopen (uitgezonderd 1 op 1 verkoop). Als de SeizoenClubCard eindigt vervalt ook de mogelijkheid om deze als ClubCard te gebruiken.


Ik maak gebruik van een korting op mijn seizoenclub(uit)kaart in verband met mijn leeftijd. Wanneer ik niet naar de wedstrijd kan, mag ik mijn seizoenclub(uit)kaart dan wel uitlenen?

De SeizoenClubCard is bij thuiswedstrijden overdraagbaar in dezelfde prijscategorie. Indien er iemand gebruik van maakt die niet tot dezelfde prijscategorie hoort (bijv. een volwassene die een SeizoenClubCard gebruikt van een kind), dient op de wedstrijddag bij de fanshop van RKC Waalwijk het verschil tussen een losse kinderkaart en een losse volwassen kaart bijbetaald te worden.


Ik wil mijn SeizoenClubCard opzeggen. Hoe doe ik dit?

Na afloop van het seizoen ontvang je de verlengingspapieren. Mocht je de kaart niet willen verlengen, kan je dit online aangeven.


Is de SeizoenClubCard overdraagbaar?

De SeizoenClubCard is bij thuiswedstrijden overdraagbaar in dezelfde prijscategorie. Maakt er iemand gebruik van die niet tot dezelfde prijscategorie hoort, dan betaal deze het verschil bij. Een voorbeeld: een volwassene wil de thuiswedstrijd bezoeken met een SeizoenClubCard van een kind. Hij betaalt dan in de RKC Waalwijk fanshop het verschil tussen een losse kinderkaart en een losse volwassen kaart bij.


Is het mogelijk na de winterstop een SeizoenClubCard voor de tweede helft van het seizoen aan te schaffen?

Ja, op de website vind je vanaf november informatie over de halve seizoenkaarten.


Kan ik een SeizoenClubCard online aanvragen of verlengen?

Ja, een SeizoenClubCard van RKC Waalwijk is online aan te vragen middels het formulier in de blauwe balk.


Kan ik een SeizoenClubCard ook op papier aanvragen of verlengen?

Een SeizoenClubCard van RKC Waalwijk is ook op papier aan te vragen. Het aanvraagformulier is te verkrijgen in de RKC Waalwijk Fanshop. U kunt het ingevulde formulier hier vervolgens meteen inleveren of later naar ons toesturen.


Kan ik met een SeizoenClubCard (extra) kaarten kopen?

Met een SeizoenClubCard kan je altijd (een) extra kaart(en) kopen. Behalve als er sprake is van 1 op 1 verkoop, bijvoorbeeld bij een zogenoemde risicowedstrijd.


Kan ik met mijn SeizoenClubCard een kaartje kopen voor uitwedstrijden?

Dit kan niet voor alle uitwedstrijden. Dit bepaalt de lokale driehoek (burgemeester, politie en club). Dit is bekend zodra de verkoop start. Dit is over het algemeen drie weken voor aanvang van de wedstrijd.


Kan ik op de wedstrijddag ook terecht bij TicketBox?

Is de TicketBox-vestiging open op de wedstrijddag, dan kun je daar ook terecht voor kaart(en). 


Mijn SeizoenClubCard is kwijt/gestolen. Hoe kan ik een nieuwe aanvragen?

Er dient een bewijs van vermissing ingevuld te worden in de RKC Waalwijk fanshop. Tegen betaling van € 10,- administratiekosten wordt er een duplicaat aangemaakt.


Voor wanneer moet ik de SeizoenClubCard verlengen?

SeizoenClubCardhouders krijgen na afloop van het seizoen bericht over de SeizoenClubCardtverlenging. In het bericht staat dan hoe en wanneer je de SeizoenClubCard kunt verlengen.


Wanneer ontvang ik mijn SeizoenClubCard?

Voor de eerste competitiewedstrijd ontvang je de bestelde SeizoenClubCard. Vraag je een SeizoenClubCard in de loop van het voetbalseizoen aan? Dan sturen we de SeizoenClubCard binnen 10 werkdagen naar je op!


Wanneer start de verkoop voor een thuis- of uitwedstrijd?

De verkoop start twee tot drie weken voor de wedstrijd. Voor uitwedstrijden kan dit afwijken. 


Wat houdt een combiregeling in?

Een combiregeling houdt in dat er sprake is van georganiseerd vervoer naar een uitwedstrijd. Denk daarbij aan een verplichte busreis of autocombi en/of het omwisselen van kaarten op een parkeerterrein langs de route richting het stadion van de tegenstander.


Wat is een SeizoenClubCard?

Een SeizoenClubCard is een toegangskaart voor alle thuiswedstrijden van RKC Waalwijk. Komt RKC Waalwijk uit in de play-offs, dan geldt de SeizoenClubCard ook voor de thuiswedstrijden van de play-offs.


Wat is een TicketBox-verkooppunt?

Een TicketBox-verkooppunt is over het algemeen een Primerawinkel. Voor een verkooppunt bij u in de buurt, klik hier 


Wat is het verschil tussen een SeizoenClubCard en een ClubCard?

Met een SeizoenClubCard heb je toegang tot thuiswedstrijden van RKC Waalwijk. Thuiswedstrijden in de Jupiler League, bekercompetitie en play-offs. Met een ClubCard heb je het recht om een kaart te kopen voor deze thuiswedstrijden van RKC Waalwijk.


Wat kost een kaartje bij thuiswedstrijden?

De prijzen zijn te vinden op onze website


Wat kost een kaartje bij uitwedstrijden?

Dit is afhankelijk van de prijs die de tegenstander rekent voor het uitvak. Voor verplichte buscombi’s geldt 40% korting op het toegangsbewijs. Bovenop de prijs van het toegangsbewijs kunnen nog administratie- en/of buskosten komen. De informatie vind je via de button kaartverkoop bij de wedstrijd


Wat kost een SeizoenClubCard?

 

Tarieven SeizoenClubCard 2014/2015

  KC   EE/ES/JJ FF/HH GG      
Volwassenen € 118,00 € 131,00 € 136,00 € 171,00      
Jeugd 15 t/m 20 jaar en 65+  € 94,00 € 105,00 € 109,00 € 137,00      
Kids Club leden t/m 14 jaar  € 50,00 € 50,00 € 50,00 € 50,00      
Jeugd t/m 14 jaar € 75,00 € 75,00 € 75,00 €75,00      

 

 


Parkeren


Kan ik het Mandemakers Stadion met de fiets bereiken?

Het Mandemakers Stadion is te bereiken met de fiets. Onder vak GG is er een fietsenstalling aanwezig. 


Waar kan ik parkeren bij het Mandemakers Stadion?

Het Mandemakers Stadion en haar omgeving bieden voldoende parkeermogelijkheden. Meer informatie over parkeren (tijdens wedstrijddagen) vind je hier.


Bereikbaarheid stadion


Ik ben mindervalide en wil graag eens een wedstrijd bezoeken, kan dit?

In het Mandemakers is een speciale tribune gemaakt voor de hoofdtribune: De Bright Side. Vanuit deze tribune, gelegen aan het veld bij de hoek AA heeft u prima zicht op het veld en kan u verwarmd de wedstrijden van RKC Waalwijk aanschouwen


Kan ik het Mandemakers Stadion met de fiets bereiken?

Het Mandemakers Stadion is te bereiken met de fiets. Onder vak GG is er een fietsenstalling aanwezig. 


Kan ik het Mandemakers Stadion met het openbaar vervoer bereiken?

Het Mandemakers Stadion is te bereiken met de bus. Alle informatie met betrekking tot de bereikbaarheid van het stadion vind je hier.


Waar kan ik parkeren bij het Mandemakers Stadion?

Het Mandemakers Stadion en haar omgeving bieden voldoende parkeermogelijkheden. Meer informatie over parkeren (tijdens wedstrijddagen) vind je hier.


Waar speelt RKC Waalwijk haar thuiswedstrijden?

RKC Waalwijk speelt haar thuiswedstrijden in het Mandemakers Stadion. Het Mandemakers Stadion is gevestigd aan de Akkerlaan 2 te Waalwijk. Sportpark Olympia was van 1940 tot 1996 de thuishaven van RKC Waalwijk. Meer informatie over het Mandemakers Stadion vind je hier.


Wat is de capaciteit van het Mandemakers Stadion?

Het Mandemakers Stadion biedt plaats aan 7.508 toeschouwers. Meer informatie over het Mandemakers Stadion vind je hier.


Contactformulier

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.