Losse kaartverkoop

Losse kaartverkoop - Kaarten - Fanzone - RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

KOOP TICKETS >

Vak KC is de Kids Corner
Vak KK is het gastenvak
Vak ES is een staanvak
Voor vak AA is een tribune voor rolstoelhouders
Vak AA en DD behoren tot de hoofdtribune

(Seizoen)ClubCard-verplichting? 

Bij een aantal thuiswedstrijden van RKC Waalwijk geldt géén (Seizoen)ClubCard-verplichting. Dan kan iedereen (dus ook als je geen ClubCard hebt) in de voorverkoop én op de dag van de wedstrijd toegangskaarten kopen. Echter voor de meeste thuiswedstrijden van RKC Waalwijk is een ClubCard wél verplicht. Een ClubCard- of SeizoenClubCardhouder van RKC Waalwijk kan voor deze wedstrijden met ClubCard verplichting, afhankelijk van de risicocategorie van de wedstrijd 1, 2, 3 of 4 kaarten in de voorverkoop kopen. Of voor een wedstrijd een ClubCard verplichting geldt en hoeveel kaarten en kunnen worden bijgekocht, wordt normaliter twee tot drie weken voorafgaand aan een wedstrijd gecommuniceerd via de officiële kanalen van RKC Waalwijk.

Ticketprijzen 2019/2020

Ticketprijzen RKC Waalwijk 2019/2020 (ONLINE)

Vanaf komend seizoen geldt er echter een goedkoper tarief wanneer je je kaarten via https://mijn.rkcwaalwijk.nl/ of de officiële RKC Waalwijk App koopt. Per gekocht ticket ben je €2,50 voordeliger uit, dan wanneer je deze bij het stadion zou aanschaffen.

GG €22,50
FF-HH €20
EE-ES-KC €17,50


Ticketprijzen RKC Waalwijk 2019/2020 (STADIONKASSA)

Op wedstrijddagen zijn de stadionkassa’s voortaan vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. De Fanshop is drie uur voor het begin van de wedstrijd geopend voor merchandise & vragen.

GG €25
FF-HH €22,50
EE-ES-KC €20


LET OP:
 Bij de topwedstrijden in het Mandemakers Stadion tegen Ajax, PSV, Feyenoord en Willem II wordt zowel online als aan de kassa € 5,- extra gerekend per kaartje.

KOOP TICKETS >

 

Programma bekijken en kaarten kopen

Kaartverkoop in de Fanshop van het Mandemakers Stadion

De Fanshop in het Mandemakers Stadion is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag sluiten we om 16.00 uur, een uurtje eerder dus. Bij thuiswedstrijden zijn we voorlopend geopend tot aanvang van de wedstrijd.

Bij de stadionkassa

Op de wedstrijddag is ook onze stadionkassa geopend voor het aanschaffen van je ticket. Dit verkooppunt gaat anderhalf uur voor aanvang van het duel open. Er kan bij de stadionkassa met contante en pin betaald worden. 

Contactformulier

FAQ / Veelgestelde vragen

ClubCard


Hoe kan ik een ClubCard aanvragen?

U kunt, omdat een ClubCard persoonsgebonden is, langskomen in de Fanshop. Hier printen wij uw ClubCard dan direct uit.


Hoe laat zijn de kassa’s bij het stadion op de wedstrijddag geopend?

De kassa’s openen anderhalf uur voor de wedstrijd. De kassa’s sluiten ongeveer 15 minuten na de aftrap van de wedstrijd. Bij hoogrisicowedstrijden is er geen verkoop bij de stadionkassa’s. De kassa’s bevinden zich aan de Oostzijde van het Mandemakers Stadion (Akkerlaan). Op wedstrijddagen is er tevens losse kaartverkoop bij de Fanshop van RKC Waalwijk.


Hoe veilig is mijn online betaling?

RKC Waalwijk maakt alleen gebruik van betaalsystemen die qua beveiligingstechnologie het meest actueel zijn. Je koopt jouw kaarten dus in een veilige internet omgeving. De betalingen voor SeizoenClubCards worden afgehandeld door RABO Omnikassa, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via internet.


Hoelang is mijn ClubCard geldig?

De RKC Waalwijk ClubCard is 5 jaar geldig.


Hoelang na aanvraag ontvang ik de clubkaart?

Na ontvangst van de aanvraag duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat de kaart opgestuurd wordt.


Hoeveel kaarten kan ik kopen met mijn ClubCard?

Voor thuiswedstrijden varieert dit per wedstrijd. Door de lokale driehoek (burgemeester, politie en club) wordt bepaald hoeveel kaarten er per ClubCard kunnen worden gekocht. Dit wordt vermeld bij de informatie over kaartverkoop voor thuiswedstrijden op de website. Voor uitwedstrijden geldt altijd dat er maar één kaart gekocht kan worden. De ClubCard is dan persoonsgebonden. De kaart kan niet overdragen worden aan een ander persoon.


Hoeveel kost een ClubCard?

De RKC Waalwijk ClubCard is gratis.


Ik heb een ClubCard aangevraagd, maar nog niet in mijn bezit. Kan ik al toegangskaarten aanschaffen?

Dit is niet mogelijk zolang je nog niet in het bezit bent van de ClubCard. De aanvraag moet eerst getoetst worden door de KNVB.


Ik heb een ClubCard maar deze werkt niet bij het aanschaffen van kaarten?

Dit kan verschillende oorzaken hebben:
1. Je bent ook in het bezit van een RKC Waalwijk SeizoenClubCard. Op die kaart heb je dan aankooprecht. Na het verlopen van de SeizoenClubCard, is de ClubCard weer geldig (mits geldigheidsdatum niet verlopen is).
2. De ClubCard is niet meer geldig. Controleer de datum achterop de ClubCard.
3. De ClubCard is als vermist/gestolen opgegeven en daardoor geblokkeerd.
4. De eigenaar van de ClubCard heeft een stadionverbod. Hierdoor worden alle kaarten op zijn/haar naam geblokkeerd.
5. Je hebt een SeizoenClubCard of ClubCard van een andere club aangeschaft. Dan wordt de ClubCard van RKC Waalwijk automatisch geblokkeerd.


Ik heb een SeizoenClubCard. Kan ik dan ook een ClubCard aanvragen?

Nee, dit is niet mogelijk. De SeizoenClubCard is ook een ClubCard. Daarmee kun je dus ook kaarten kopen (uitgezonderd 1 op 1 verkoop). Als de SeizoenClubCard eindigt vervalt ook de mogelijkheid om deze als ClubCard te gebruiken.


Kan ik de ClubCard meteen meenemen als ik hem aanvraag in de fanshop?

Dit is niet mogelijk omdat de aanvraag eerst extern getoetst moet worden door de KNVB om te checken of de aanvrager niet al een (Seizoen)ClubCard heeft van een andere club.


Kan ik meerdere ClubCards op mijn naam hebben?

Dat is niet mogelijk. Dit geldt zowel voor RKC Waalwijk ClubCard als voor ClubCard van een andere BVO (betaald voetbalorganisatie).


Kan ik op de wedstrijddag ook terecht bij TicketBox?

Is de TicketBox-vestiging open op de wedstrijddag, dan kun je daar ook terecht voor kaart(en). 


Mijn ClubCard loopt aan het eind van de maand af. Hoe kan ik deze verlengen?

Kom even langs in de Fanshop of neem telefonisch contact op via 0416 – 33 43 56. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@rkcwaalwijk.nl.


Mijn ClubCard is kwijt/gestolen. Hoe kan ik een nieuwe aanvragen?

Dit kan je per brief of e-mail info@rkcwaalwijk.nl doorgeven. Geef daarbij naam, adres en geboortedatum aan en de oude kaart zal geblokkeerd worden. De nieuwe ClubCard wordt thuisgestuurd. Hier zijn geen kosten aan verbonden.


Wanneer start de verkoop voor een thuis- of uitwedstrijd?

De verkoop start twee tot drie weken voor de wedstrijd. Voor uitwedstrijden kan dit afwijken. 


Wat houdt een combiregeling in?

Een combiregeling houdt in dat er sprake is van georganiseerd vervoer naar een uitwedstrijd. Denk daarbij aan een verplichte busreis of autocombi en/of het omwisselen van kaarten op een parkeerterrein langs de route richting het stadion van de tegenstander.


Wat is een ClubCard?

Dit is een kaart waarmee men bij de verkooppunten voor thuiswedstrijden en sommige uitwedstrijden van RKC Waalwijk wedstrijdkaarten kan kopen. Voor uitwedstrijden geldt dat de kaart persoonsgebonden is.


Wat is een TicketBox-verkooppunt?

Een TicketBox-verkooppunt is over het algemeen een Primerawinkel. Voor een verkooppunt bij u in de buurt, klik hier 


Wat kost een kaartje bij thuiswedstrijden?

De prijzen zijn te vinden op onze website


Wat kost een kaartje bij uitwedstrijden?

Dit is afhankelijk van de prijs die de tegenstander rekent voor het uitvak. Voor verplichte buscombi’s geldt 40% korting op het toegangsbewijs. Bovenop de prijs van het toegangsbewijs kunnen nog administratie- en/of buskosten komen. De informatie vind je via de button kaartverkoop bij de wedstrijd


Wie bepaalt bij ClubCardverplichting hoeveel kaarten er gekocht kunnen worden?

De lokale driehoek (burgemeester, politie en club) bepaalt dit. Zodra de voorverkoop start, weten we hoeveel kaarten we per ClubCard mogen verkopen. Dit is over het algemeen drie weken voor de wedstrijd.


Losse kaartverkoop


Hoe laat zijn de kassa’s bij het stadion op de wedstrijddag geopend?

De kassa’s openen anderhalf uur voor de wedstrijd. De kassa’s sluiten ongeveer 15 minuten na de aftrap van de wedstrijd. Bij hoogrisicowedstrijden is er geen verkoop bij de stadionkassa’s. De kassa’s bevinden zich aan de Oostzijde van het Mandemakers Stadion (Akkerlaan). Op wedstrijddagen is er tevens losse kaartverkoop bij de Fanshop van RKC Waalwijk.


Hoelang is mijn ClubCard geldig?

De RKC Waalwijk ClubCard is 5 jaar geldig.


Hoeveel kost een ClubCard?

De RKC Waalwijk ClubCard is gratis.


Ik heb beperkt zicht. Hebben jullie daar aparte plaatsen voor?

Het Mandemakers Stadion heeft geen specifieke plaatsen voor slechtzienden. Indien u dit aangeeft bij de aanschaf van uw toegangsbewijs, zullen wij u van de best mogelijke plaats voorzien.


Kan ik op de wedstrijddag ook terecht bij TicketBox?

Is de TicketBox-vestiging open op de wedstrijddag, dan kun je daar ook terecht voor kaart(en). 


Kan ik op een wedstrijddag kaarten voor andere wedstrijden kopen?

Dat kan bij de RKC Waalwijk Fanshop, mits de verkoop van de betreffende wedstrijd al gestart is.


Mijn bedrijf wil met relaties een thuiswedstrijd bezoeken. Is dat mogelijk?

Informeer naar de mogelijkheden via businessclub@rkcwaalwijk.nl of bel 0416 33 43 56


Mijn ClubCard loopt aan het eind van de maand af. Hoe kan ik deze verlengen?

Kom even langs in de Fanshop of neem telefonisch contact op via 0416 – 33 43 56. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@rkcwaalwijk.nl.


Waar kan ik wedstrijdkaarten kopen?

Op onze website staat bij de wedstrijd via welke kanalen de kaarten te koop zijn. RKC Waalwijk maakt gebruik van de volgende kanalen:
1. De RKC Waalwijk fanshop (zie openingstijden op de website)
2. TicketBox (adressen van de vestigingen staan op de website)


Wanneer start de verkoop voor een thuis- of uitwedstrijd?

De verkoop start twee tot drie weken voor de wedstrijd. Voor uitwedstrijden kan dit afwijken. 


Wat houdt een combiregeling in?

Een combiregeling houdt in dat er sprake is van georganiseerd vervoer naar een uitwedstrijd. Denk daarbij aan een verplichte busreis of autocombi en/of het omwisselen van kaarten op een parkeerterrein langs de route richting het stadion van de tegenstander.


Wat is een TicketBox-verkooppunt?

Een TicketBox-verkooppunt is over het algemeen een Primerawinkel. Voor een verkooppunt bij u in de buurt, klik hier 


Wat kost een kaartje bij thuiswedstrijden?

De prijzen zijn te vinden op onze website


Wat kost een kaartje bij uitwedstrijden?

Dit is afhankelijk van de prijs die de tegenstander rekent voor het uitvak. Voor verplichte buscombi’s geldt 40% korting op het toegangsbewijs. Bovenop de prijs van het toegangsbewijs kunnen nog administratie- en/of buskosten komen. De informatie vind je via de button kaartverkoop bij de wedstrijd


Afbeeldingen

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.