RKC Waalwijk bindt Ingo van Weert langdurig

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

In navolging van Ismaïl Yildirim heeft RKC Waalwijk wederom een contract verlengd met een van haar spelers. Verdediger Ingo van Weert zette zijn krabbel onder een nieuwe verbintenis, waardoor hij zich de komende drie seizoenen ook RKC-er mag noemen.

De contractverlenging stemt Remco Oversier tevreden: “Ingo mag met recht een kind van de club genoemd worden. Wij zien in hem het perfecte voorbeeld van het type voetballer dat wij hier graag hebben bij RKC Waalwijk: hij komt uit onze eigen jeugd, is jong, ambitieus, talentvol en hij komt uit de omgeving. Wij zijn enorm blij dat wij Ingo voor een langere periode hebben kunnen binden.”

Ingo van Weert stelt op zijn beurt dat hij erg blij is met zijn nieuwe, langdurige dienstverband: “Ik heb tijdens de gesprekken met de trainer en met Remco een heel goed gevoel gekregen over de nieuwe weg die RKC is ingeslagen. Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van de heropbouw van RKC Waalwijk en voel veel vertrouwen met dit nieuwe contract.”

Ingo van Weert maakte bij RKC Waalwijk zijn debuut in het betaalde voetbal in het seizoen 2013/2014. De verdediger maakte in totaal 34 maal zijn opwachting in het eerste elftal van de Geelblauwen, waarvan 11 keer in de Eredivisie en 23 maal in de Jupiler League.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.