VVV-Venlo komt op bezoek in Waalwijk op tweede paasdag

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Utrecht

Eredivisie
1 Maart 2020, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Morgenmiddag, op tweede paasdag, komt VVV-Venlo op bezoek in het eigen Mandemakers Stadion. Zowel voor de Geelblauwen als voor de Venlonaren is dit het tweede duel van het extra lange weekend. Waar de Waalwijkers het eerste duel succesvol afsloten, zij wonnen knap met 2-3 op bezoek bij Almere City, ging VVV in eigen huis onderuit tegen Jong PSV.

De ploeg van trainer/coach Peter van den Berg zal er alles aan gelegen zijn om het paasweekend een passend vervolg te geven aan de wijze waarop zij deze aangevangen is. In het uitduel met Almere City gingen de Waalwijkers met drie punten in de tas terug naar huis. Tweemaal Arsenio Valpoort en éénmaal de van langdurig blessureleed teruggekeerde Sandro Calabro zorgden voor de tweede uitoverwinning van het seizoen. Uit de laatste drie thuisduel werden vijf punten behaald en het is de Waalwijkers er alles aan gelegen om deze serie te continueren met een goed resultaat morgen.

Waar de Geelblauwen een prima resultaat behaalden, blameerde VVV-Venlo zich op eigen veld tegen Jong PSV. Zij leden een 0-2 nederlaag. Gezien de stand in de derde periode kan dit wel eens een dure nederlaag zijn voor de ploeg van Maurice Steijn, want als zij het duel winnend af hadden gesloten dan zouden zij prima op koers liggen voor een eventuele vierde periodetitel.

Het duel dat eerder dit seizoen gespeeld werd in de Koel eindigde in een redelijk bloedeloze 0-0. Vlak voor tijd had Simon van Zeelst nog dé mogelijkheid om alsnog de drie punten mee naar Waalwijk te nemen, maar oog-in-oog met doelman Mäenpää bleef de middenvelder uiteindelijk niet koel genoeg.

De wedstrijd van morgen is niet alleen te bezoeken voor SeizoenClubCard-houders, maar ook gratis toegankelijk voor alle kinderen jonger dan 12 jaar. Op vertoon van de SCC kunnen er zowel bij de thuiskassa’s als in de Fanshop extra tickets gehaald worden voor dit duel.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

FC Utrecht

Eredivisie
1 Maart 2020, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.