Verleng snel je SeizoenClubCard en maak kans op mooie prijzen!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Beste RKC´er,

Het seizoen zit er inmiddels op en onze Geelblauwen hebben het seizoen, na een goede serie van wedstrijden, positief af weten te sluiten in Sittard. De laatste periode van het seizoen hebben we de weg naar boven weer ingeslagen en enkele mooie wedstrijden beleefd in ons eigen Mandemakers Stadion. Een weg die we volgend seizoen een passend vervolg gaan geven en waarbij jouw steun niet mag ontbreken!

Niet alleen maken we ons op voor een nieuw voetbalseizoen, we vieren tevens ons 75-jarig bestaan. In het kader van dit jubileumjaar en de vele mooie voetbaljaren die we nog voor ons hebben, zullen we in het nieuwe seizoen een nieuw logo gaan voeren. Een logo waarin al onze kernwaarden en de banden met onze achterban zijn geborgd. Hoe het logo er precies uit gaat zien houden we nog even geheim, maar jij kan bij de onthulling van het nieuwe logo aanwezig zijn! Hoe? Dat lees je in de SeizoenClubCard “folder”, die binnenkort bij je op de mat valt.

Jij vormt, als twaalfde man en supporter van ons RKC Waalwijk, het DNA van onze mooie club. Ditmaal vragen we je echter niet alleen om de club te steunen, maar willen we je ook bedanken en belonen voor deze steun! Verleng je SeizoenClubCard daarom direct en maak maar liefst een maand lang iedere dag kans op verschillende mooie prijzen!

Alle informatie over onze prijzenactie en de SeizoenClubCard vind je terug in de folder. Houd daarom je postbus de komende dagen extra in de gaten, zodat jij snel je contract als twaalfde man bij RKC Waalwijk kan verlengen!

Wij vormen tezamen, één RKC!

Remco Oversier

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.