RKC Waalwijk strikt talentvolle middenvelder Rick Mulder

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Bron foto: Erwin Klaassen. Geraadpleegd via: HoofdklasseBzondag.nl

De pas 18-jarige Rick Mulder maakt deze zomer de overstap van hoofdklasser V.V. Dongen naar ons RKC Waalwijk. Rick Mulder is een veelzijdige nummer 10 en voegt met zijn lengte, loopvermogen en verfijnde (technische) vaardigheden potentiële kwaliteit toe aan de A-selectie van de Geelblauwen. De jongeling komt op amateurbasis over naar Waalwijk, waar voor de Waalwijkers een eenzijdige optie tot een overeenkomst voor 4 seizoenen onder ligt.


Algemeen directeur Remco Oversier is verheugd dat de talentvolle Rick Mulder gaat spelen voor de Geelblauwen: “Het feit dat Rick voor ons RKC Waalwijk kiest, ondanks interesse van meerdere Jupiler League- én Eredivisieclubs bevestigt ons in de overtuiging dat RKC Waalwijk een unieke werkwijze heeft en spelers met talent hiervoor kiezen. Daarnaast bevestigt het zijn mentaliteit: investeren in zijn ontwikkeling bij een club die bij hem past en hem beter kan maken. Knap dat een speler op deze jonge leeftijd al zo bewust in het leven staat en uniek dat een speler van deze leeftijd direct de stap maakt naar een eerste elftal. Nu is het aan Rick om zich optimaal door te ontwikkelen en in de toekomst uit te groeien tot een ware publieksspeler uit onze eigen regio. De bal ligt straks letterlijk bij hem, RKC Waalwijk geeft Rick alle tijd en heeft er alle vertrouwen in!’’

Rick Mulder maakte in de zomerstop van het jaar 2011 de overstap van v.v. Good-Luck naar V.V. Dongen. Naast v.v. Good-Luck speelde de nieuweling van ons RKC Waalwijk ook voor de andere amateurclub uit Raamsdonksveer, sv Veerse Boys.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.