Verleng dit weekend je SeizoenClubCard en maak maandag direct kans op verschillende gave prijzen!

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

De eerste week van de RKC-loterij zit erop. De afgelopen dagen hebben we al veel trouwe RKC’ers blij mogen maken met fantastische prijzen! Supporters wonnen een plek in het ‘twaalfde man team’ en zullen een wedstrijd spelen in het Mandemakers Stadion onder leiding van Peter van den Berg en Erwin van Breugel en mogen het shirt na afloop houden. Andere RKC’ers werden op hun beurt blij gemaakt met het nieuwe officiële thuisshirt 2015-2016, inclusief bedrukking naar keuze of gingen aan de haal met 25 consumptiemunten per persoon!

Hier blijft het niet bij, we zullen tot en met 26 juni doorgaan met het weggeven van fantastische prijzen! Heb je al verlengd, dan maak je automatisch kans. Heb je nog niet verlengd, dan is het taak dat snel te doen! Want wil jij kans maken op de prijzen die in de weekenden worden verloot? Zorg dan dat jouw verlenging vóór maandag bij ons binnen is, want we loten de weekendwinnaars op maandag! Wie weet krijg jij maandag van ons te horen dat je een dag in een Volkswagen Cabriolet mag rijden, 2 VIP-kaarten voor een thuisduel van ons RKC krijgt of het nieuwe gesigneerde thuisshirt 2015-2016 ontvangt!

Verlengen kan op verschillende manieren. Vul het contract als twaalfde man, welke je thuisgestuurd hebt gekregen, in en retourneer het naar het Mandemakers Stadion. Verlengen kan ook online, klik dan hier. Of kom maandag langs bij het secretariaat van het Mandemakers Stadion (geopend om 08.30 uur).

We zien je contract als twaalfde man voor het seizoen 2015-2016 en daarmee je verlenging graag tegemoet!Met sportieve groet,

Remco Oversier

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.