Aanvaller Jos Peltzer keert terug naar de Geelblauwen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Foto via: www.geleleger.nl

Jos Peltzer maakt komende zomer de overstap van zondag Topklasser De Treffers naar ons RKC Waalwijk, waar hij op amateurbasis zal spelen. In 2014 bewandelde de zelf opgeleide Peltzer de omgekeerde weg. Toen vertrok hij van RKC Waalwijk naar De Treffers.

‘’Jos ging weg in het jaar dat wij degradeerden uit de Eredivisie en komt nu terug om zich te bewijzen in de Jupiler League. Hij zal door zijn terugkeer naar Waalwijk gaan knokken voor zijn kans als profvoetballer in het Betaald Voetbal. We zijn blij met de komst van de aanvaller die onze club als geen ander kent. De komst van Jos zorgt voor meerdere opties in onze voorhoede, omdat Jos zowel in de spits als op de flank kan spelen. Dit komt de concurrentie ten goede’’, aldus algemeen directeur Remco Oversier.

De Tielenaar begon met voetballen in de jeugd van OJC Rosmalen en maakte later de overstap naar Willem II. Bij de Tilburge club doorliep hij de jeugdopleiding welke later over zou gaan in de gezamenlijke jeugdopleiding van Willem II en RKC Waalwijk. Jos Peltzer speelde totaal twee seizoenen in de beloften van ons RKC Waalwijk. De 23-jarige aanvaller maakte zijn debuut voor ons RKC Waalwijk in de thuiswedstrijd tegen Roda JC in het seizoen 2013-2014. Hij viel toen in de 86e minuut in voor Kenny van Hoevelen.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.