Groesbeek volgende stop RKC Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Overmorgen gaat RKC Waalwijk op bezoek bij Achilles’29. De bespelers van sportpark de Heikant kennen een flitsende start van de competitie met de volle zes punten uit de eerste twee duels. Het zal dan ook geen gemakkelijke avond worden voor Peter van den Berg en zijn mannen, maar ook aan Waalwijkse zijde is het gevoel goed na het verdienstelijke gelijkspel tegen Sparta van afgelopen vrijdag. 


De Groesbekers boekten overwinningen op Jong Ajax (2-1) en bogen in de slotfase een 2-0 achterstand bij Fortuna Sittard om tot een 2-4 overwinning. Door de zes punten staat de ploeg op de 3e plaats in de Jupiler League. Het duel Achilles’29 – RKC Waalwijk eindigde vorig jaar in een 0-1 overwinning voor de Geelblauwen door een benutte strafschop van Sandro Calabro.

De wedstrijd van aanstaande vrijdag is een eerste van twee duels in vier dagen, want aanstaande maandag speelt ons RKC Waalwijk een thuiswedstrijd tegen Almere City. Het worden dus vier belangrijke dagen voor de Waalwijkers,

Blessures / schorsingen
Peter van den Berg beschikt over een nagenoeg fitte selectie voor het treffen met Achilles’29, een mooi gegeven en een compliment voor onze medische staf!

Volg ons ook thuis!
Voor eenieder die niet afreist naar Groesbeek, maar wel op de hoogte wil blijven van het wedstrijdverloop kruipen onze Twitteraars weer achter de computer. Volg ons via @RKC_wedsrijden en mis geen spannend moment! Meepraten kan uiteraard ook, gebruik #achrkc en laat je horen voor onze Geelblauwen!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.