Willy Naessens vereeuwigt Martin Jol in Mandemakers Stadion

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Dé trainer van de driekwart eeuw die RKC Waalwijk sinds gisteren oud is, Martin Jol, krijgt permanent een plaatsje in het Mandemakers Stadion. Willy Naessens vereeuwigt de trainer in een betonnen standbeeld, welke door hen geplaatst gaat worden op een van de drukbezette tribunes in de thuishaven van de Geelblauwen. Het beeld van Jol, dat levensgroot wordt nagemaakt, wordt in een karakteristieke vorm gegoten en zal zittend plaatsnemen op de tribune.

Remco Oversier, algemeen directeur van de Waalwijkers, is laaiend enthousiast over de actie: “Dit is natuurlijk een geweldige actie van onze partner Willy Naessens en sluit geweldig aan op onze eerdere ludieke acties. Niet alleen is Martin vanaf nu altijd in het stadion om een oogje in het zeil te houden, ook kunnen álle RKC’ers nu met onze trainer van de driekwart eeuw op de foto of zelfs een biertje drinken.”

Gestreefd wordt om het standbeeld voor het duel met Go Ahead Eagles op een spraakmakende wijze te onthullen. Onderzocht wordt of dit ook daadwerkelijk haalbaar is gezien de korte tijdsspanne. De ontwikkeling van het standbeeld zal nauwgezet in beeld worden gebracht voor alle RKC-ers. In de week na plaatsing zal het stadion speciaal voor alle supporters die met Martin Jol op de foto willen gaan geopend zijn. Tevens wordt er een winactie opgezet, waarmee supporters een VIP arrangement kunnen winnen als zij de leukste en ludiekste selfie met het beeld maken en dit verspreiden via social media.

De bouwgroep Willy Naessens is een onderneming gespecialiseerd in de bouw van MKB-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren, commerciële ruimtes, garages, landbouwgebouwen en zwembaden. Bouwgroep Willy Naessens staat voor het perfecte bouwsysteem, zowel structureel als esthetisch en dit voor bijna elke toepassing. Door zijn totale verticale integratie heeft de bouwgroep alles in eigen beheer, van ontwerp, engineering en productie tot eigen transport en montage. Dit weerspiegelt zich in de reeds meer dan 7.500 realisaties.


Alle informatie over bouwgroep Willy Naessens vind je via www.willynaessens.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.