Mandemakers Stadion décor American Football EK-Kwalificatie interland Nederland – België

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Het Mandemakers Stadion wordt op 24 oktober aanstaande tijdelijk omgetoverd tot dé locatie waarin EK-Kwalificatie afgedwongen moet worden door het Nederlands American Football Team, de Dutch Lions. Vanmorgen werd de officiële wedstrijdbal overhandigd in de thuishaven van de Geelblauwen. Het kwalificatieduel tussen de Dutch Lions en de Belgian Barbarians is de eerste interland welke in een stadion wordt afgewerkt sinds 2007.

De winnaar van de tweestrijd tussen de buurlanden kwalificeert zich rechtstreeks voor het Europees Kampioenschap, dat in juni 2016 wordt gehouden in één van de gekwalificeerde landen. Directeur Remco Oversier is verheugd dat deze belangrijke interland wordt gespeeld in Waalwijk: “We hebben sinds een jaar de horeca in eigen beheer, waardoor we ook in de gelegenheid zijn om het stadion verder te exploiteren. Naast het feit dat het hartstikke mooi is dat ons stadion het decor is voor deze belangrijke interland toont het ook aan dat het Mandemakers Stadion ook gebruikt kan worden voor andere evenementen dan voetbalwedstrijden.”

De interland is voor SeizoenClubCard houders van RKC Waalwijk gratis bij te wonen. De overige kaartverkoop loopt via de officiële kanalen van de American Football Bond en op de wedstrijddag is het mogelijk om kaarten aan te schaffen bij de thuiskassa’s van RKC Waalwijk.

Teamfoto en teamtraining
Voorafgaand aan de interland trainen de Dutch Lions aanstaande zondag, 13 september, openbaar in het Mandemakers Stadion. Voorafgaand aan deze training wordt de officiële teamfoto gemaakt.

10.15     Verzamelen Mandemakers Stadion (Akkerlaan 2, Waalwijk)

10.45     Teamfoto Dutch Lions 2015 (hoofdveld)

13.30     Training Dutch Lions (hoofdveld)

16.00     Einde training.

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.