Toelichting hack RKC Waalwijk


Afgelopen maandag 28 januari hebben wij helaas te maken gehad met een hack op onze website. Dit is inmiddels verholpen en onze website is weer live. Het ging om een hack op een server waar meerdere websites op draaien. De aanval was dus niet specifiek gericht op RKC Waalwijk. 


Mailadressen
Tijdens deze hack zijn mogelijk mailadressen gestolen van onze nieuwsbrief lijst. Hier is ook melding van gemaakt bij de Autoriteit persoonsgegevens conform de AVG-wetgeving voor de privacy. Goed om te weten: het gaat enkel om emailadressen. Adresgegevens, persoonsgegevens, bankgegevens etc. draaien op een andere server en zijn hierbij niet vrijgekomen. 

Nepmails
Wij stellen jullie ook hiervan op de hoogte om extra oplettend te zijn op nepmails die je zou kunnen ontvangen. Zo heeft een aantal supporters al een mail ontvangen met als afzender viplounge@rckwaalwijk.nl over een VIP arrangement voor 25 Euro. Dit bericht is NIET van RKC Waalwijk afkomstig en we verzoeken je dan ook om:
- NIET op de link hierin te klikken, en
- het bericht direct te wissen. 

Blijf dus vooral alert op mogelijke nepmails!
Excuses voor dit ongemak.

Heb je vragen of twijfel je? Schroom niet om contact met ons te zoeken! Dat kan telefonisch op 0416-334356 of per mail op info@rkcwaalwijk.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


N.E.C. Nijmegen


-

RKC Waalwijk

26 Juli 2019, 19:00
WVW, Weurt

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.