RKC Waalwijk dankt sponsoren voor bijdrage tijdens Brabantse derby


Afgelopen vrijdag wist ons RKC in een bloedstollend duel met 2-1 te winnen van buurman FC Den Bosch. Buiten de uitstekende prestatie van de selectie, leverden ook diverse sponsoren deze avond hun bijdrage. Onder andere Voicetronics, Emma Solutions en Studio MK droegen hun steentje bij.

De gasten in onze RABO Huiskamer, LXA The Law Firm, hadden afgelopen vrijdag groots uitgepakt. Eerder deze dag ging namelijk het LXA Bouwplatform 2019 officieel van start. Op de schitterende locatie van Bernardus Golf and Memories in Cromvoirt werd men door diverse experts bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen binnen de bouwsector. Na een inspirerende middag schoven de aanwezigen aan bij een heerlijk diner. Als grote afsluiter stond tenslotte de Brabantse derby RKC Waalwijk – FC Den Bosch op de rol. Er kan dan ook worden teruggekeken op een zeer geslaagde dag wat zowel business als sportief gebied betreft.

Zoals bij iedere thuiswedstrijd van RKC Waalwijk leverden ook de vaste partners van de club hun bijdrage. Zo was Voicetronics de officiële sponsor van de aanvoerdersband en werd de wedstrijdbal gesponsord door Emma Solutions. Bovendien werd Daan Rienstra mede door zijn prachtige doelpunt verkozen tot Studio MK Man of the Match!

RKC wil haar sponsoren graag bedanken voor het zeer geslaagde Bouwplatform en de altijd warme steun richting de club. Wij verwelkomen u dan ook graag tijdens onze volgende thuiswedstrijd op 15 februari wanneer Almere City FC op bezoek komt in het Mandemakers Stadion.

  

Heeft u interesse in één van de bovenstaande sponsormogelijkheden of sponsor worden in het algemeen? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


N.E.C. Nijmegen


-

RKC Waalwijk

26 Juli 2019, 19:00
WVW, Weurt

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.