Businessclubleden Uitgelicht - Ronald van Hooff

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen in de garage van Ronald van Hooff, eigenaar van Van Hooff BV. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de in- en verkoop van exclusieve auto’s.

Even voostellen
Dit keer dus in Businessclubleden Uitgelicht;  Ronald van Hooff! 45 jaar oud, getrouwd met Jeannette en vader van Jordy en Jill. Samen met zijn gezin woont Ronald in Elshout, grenzend aan zijn bedrijf. Ronald is vaak van ‘s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezig met zijn bedrijf. Daarnaast vindt hij RKC een gezellig avondje uit na zijn drukke werkweek. Verder zegt hij ‘’Mijn dochter Jill rijdt paard, daar gaat ook heel veel tijd in zitten, vooral op zondag.’’

Van Hooff BV: in- en verkoop van exclusieve auto’s
In 1994 is Ronald begonnen met een carrosseriebedrijf voor het opbouwen en inrichten van bedrijfswagens. Na een paar jaar kreeg hij het gevoel dat er naast carrosseriebouw best tijd was voor een uit de hand gelopen hobby, het verkopen van auto’s. ‘’Voor mijn gevoel had ik wat tijd over en ben ik auto’s ernaast gaan doen. Dit was in 1998 ongeveer.’’ Uiteindelijk is dit zo hard gegroeid dat hij in 2005 heeft besloten van de autoverkoop een apart bedrijf te maken om het overzichtelijk te houden. ‘’Vanaf 2008 zijn we verder gegaan in het hoger segment personenauto’s en bedrijfswagens.

In 2016 heeft Ronald tegenover zijn bedrijf grond bijgekocht en dit jaar beginnen ze met de bouw van een nieuw pand. Dit pand gaat er voor zorgen dat alle auto’s binnen komen te staan en op hun best gepresenteerd kunnen worden. Zo zegt hij: ‘’In de huidige situatie is het wel fijn dat mensen van te voren bellen. Dan kunnen wij er voor zorgen dat de desbetreffende auto gepoetst binnen staat. In de toekomst zullen ze altijd binnen staan en is dit dus niet meer noodzakelijk.’’ Ronald heeft veel ambities als het op zijn werk aankomt. Hij benadrukt wel dat ze graag de focus willen houden op een klein en exclusief bedrijf, wat perfect aansluit bij de auto’s die worden aangeboden. Voorlopig ligt de prioriteit bij de bouw van het nieuwe pand en vanuit daar willen ze de kwaliteit van het bedrijf naar een steeds hoger level gaan tillen.

RKC Waalwijk
Ronald is via een vriend van hem terecht gekomen bij RKC en heeft hierdoor ook een geelblauw hart ontwikkeld. Buiten het feit dat hij weinig om voetbal geeft is het voor hem wel de perfecte avond uit na een drukke werkweek. Samen met wat vrienden genieten ze altijd optimaal van de derde helft. ‘’In de tijd dat RKC nog eredivisie speelde ben ik ingestapt. Eerst een keer een bal gesponsord, daarna nog eens een aanvoerdersband. Later heb ik toch maar gekozen voor een vaste stoel.’’ Hierna kwam Ronald erachter dat er toch veel klanten, vrienden en kennissen ook vaak bij de wedstrijden waren. Dit heeft het voor hem alleen maar gezelliger gemaakt. In de toekomst hoopt Ronald samen met RKC op het hoogste level te gaan spelen.

Algemene gegevens Van Hooff BV. 
Tongerloostraat 28
5154 PH Elshout
http://www.vanhooffbv.nl
Telefoon: 0416-380054
E-mail: verkoop@vanhooffbv.nl  

 

 

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Fortuna Sittard


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
14 December 2019, 19:45
Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.