Businessclubleden Uitgelicht – Rob Westerlaken

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke thuiswedstrijd op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt gesproken met Rob Westerlaken, samen met Robert van Riel eigenaar van WINRS Therapie & Training en vaste fysio- manueeltherapeut en revalidatietrainer van onze selectie.

Even voorstellen
Vandaag in businessclubleden uitgelicht; Rob Westerlaken, samenwonend met zijn vrouw en twee zoontjes van zeven en vier jaar in Best. Rob heeft gestudeerd aan het CIOS en behaalde zijn diploma fysiotherapie in Eindhoven. Een jaar later heeft hij zijn master manueel therapie afgerond in Amersfoort. Hij werkt dagelijks nauw samen met vriend en compagnon Robert van Riel, die ook gestudeerd heeft aan het CIOS en fysiotherapeut werd met specialisatie; sportfysiotherapeut. Samen beschikken ze over verschillende expertises waardoor ze erg complementair zijn en hierdoor gestelde doelstellingen goed en snel kunnen realiseren. In zijn vrije tijd besteed Rob veel tijd aan zijn gezin en voetbalt nog regelmatig.

Winrs by Quality Preformance Academy (QPA)
WINRS Therapie & Training biedt niet alleen fysio-, manueel therapie en hoogwaardige sportrevalidatie maar ook trainingen voor de particuliere patiënt of sporter. Zo verteld Rob; ‘Voorheen gingen we onder de naam van QPA te werk maar, naar verloop van tijd zijn we die naam ontgroeid en zijn we verder gegaan met WINRS. Wij zijn winners en het gaat om winnen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overwinnen van bijvoorbeeld blessures’. Diensten bij WINRS zijn gericht op therapie en training in een totaal aanpak. Denk hierbij aan voeding, mindset, functionele benadering en testen. Revalideren, preventie en trainen waarbij de focus ligt op het ontwikkelen van fysieke prestaties  zodat het maximale uit jezelf gehaald kan worden met de juiste begeleiding. WINRS streeft naar de beste en meest rendabele trainingen en zorg. Door een innovatieve en vooruitstrevende manier van werken bouwen ze steeds vernieuwende behandelingen en trainingen. De kracht van WINRS is de professionele, empathische, transparante  en no-nonsens manier van werken waardoor we jonge talenten en routiniers op de juiste wijze weten te bereiken.

RKC
De samenwerking met RKC Waalwijk is voor Rob op 1 januari 2012 tot stand gekomen. Samen met  Robert is hij toen de onderneming gestart met wie hij zichzelf bij RKC Waalwijk detacheerde. Ze vormen een sterk team en samen met de rest van de staf houden ze onze spelers in topvorm. Zo verteld hij; ‘We hebben tijdens de eredivisie-periode, drie hele mooie jaren gehad. We hebben gelachen en gehuild met de club. Met beperkte middelen zijn we de afgelopen jaren altijd heel creatief gebleven en hebben we met onze jarenlange expertise de fysieke en medische tak van de club heel professioneel kunnen houden. De club heeft zich ondanks de mindere jaren toch ontwikkeld. In de toekomst hoopt Rob nog mooie herinneringen te sparen met de club.

Algemene gegevens
WINRS Therapie & Training
Akkerlaan 2
5143 ND Waalwijk
https://www.qp-a.nl
E-mail: info@qp-a.nl
Telefoon: 0416 854 145

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.