Speeldata en tijdstippen Keuken Kampioen Play-Offs bekend

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Met nog één speelronde te gaan kan naaste belager MVV Maastricht nog gelijk komen in punten, maar zij hebben een minder doelsaldo dan de Geelblauwen (+10 om -4). We kijken dus al met een schuin oog naar het toetje van het seizoen en willen onze supporters er op attenderen om de veranderde speeldata alvast met potlood in hun agenda te zetten.

Doordat de KNVB enige tijd geleden genoodzaakt was om vanwege het internationale succes van Ajax in de Champions League het speelschema van de Eredivisie te verzetten, had dit automatisch ook gevolgen voor de Keuken Kampioen Play-Offs. Gisteren zijn de definitieve speeldata gepresenteerd, waardoor clubs en supporters rekening kunnen houden met dagen en tijdstippen. Omdat de kans op Play-Offs groot is, wil RKC haar supporters nogmaals op de hoogte brengen van de mogelijke speeldata.

Er van uitgaande dat ons RKC de Play-Offs haalt, dan speelt het in de eerste ronde sowieso op vrijdag 10 en dinsdag 14 mei. Het ligt echter aan de kant van het schema voor de tijdstippen waarop wordt afgetrapt (20.45 uur of 18.30 uur).

Onderstaand vindt u het virtuele programma van de Play-Offs met de huidige stand als uitgangspunt. Er kan uiteraard nog wat veranderen in de eindstand, waardoor de tegenstander nog niet vast staat. De speeldata en tijden daarentegen wel, deze kunnen dus met potlood in de agenda worden gezet. Na de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven weten we meer, waarna u de data hopelijk met pen kunt overschrijven.

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.