Eerste editie RKC Live ‘Langste Tafel van de Langstraat’ levert € 43.850 op!

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Na het succes van het CharityDinner in 2015 en 2016 en de Leeuwen van de Langstraat in 2017 en 2018, was het donderdag 13 juni 2019 tijd voor RKC Live ‘De Langste Tafel van de Langstraat!’ Dit spektakel leverde maar liefst €43.850 op voor Stichting Samen RKC.

Ruim 400 gasten genoten op het evenemententerrein van het Mandemakers Stadion van live entertainment en een overheerlijk diner aan de Langste Tafel van de Langstraat. Op deze geheel verzorgde avond verschenen niemand minder dan Lange Frans (met een speciale RKC-rap), Glennis Grace en Jeroen van der Boom op de bühne. Instrumentaal werden zij begeleid door de enige echte ‘Vrienden van Amstel Live-band’. Het diner was volledig in handen van Cookaholics. Zij schotelden de 400 gasten een heerlijk 4-gangendiner voor.

Als klap op de vuurpijl werden er fraaie kavels geveild op de veiling. Onder andere een Rolex, diverse voetbalreizen en shirts leverde mooie biedingen op, waardoor er uiteindelijk €43.850 werd opgehaald voor Stichting Samen RKC. Deze maatschappelijke tak van RKC Waalwijk staat voor samenwerken aan een respectvol samenleven, talentontwikkeling en gezond leven in regio De Langstraat. De stichting richt zich op verschillende doelgroepen en gebruikt de verbindende kracht van sport om jong en oud te activeren. 

We willen alle gasten hartelijk danken voor hun komst. Het was een waar genoegen hen te mogen ontvangen!

Meer informatie over Stichting Samen RKC: http://www.samenrkc.nl/.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

SC Heerenveen

Eredivisie
8 December 2019, 14:30
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.