RKC haalt Stanley Elbers op huurbasis naar Waalwijk

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Ons RKC Waalwijk huurt dit seizoen Stanley Elbers van PEC Zwolle. De 27-jarige aanvaller van De Blauwvingers sluit vanaf morgen aan bij de selectie van de Geelblauwen en zal dan meteen zijn opwachting maken op het trainingsveld.  

''We zijn blij dat we in de persoon van Stanley snelheid en creativiteit aan de selectie toevoegen'', aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld. ''Waar we vorige week met Dylan Vente een extra keuze op de spitspositie haalden, geldt dat met Stanley nu voor de vleugels. Met Stanley halen we een ervaren speler in huis, die past bij het type voetbal wat wij graag willen spelen.''  

De in Wassenaar geboren Elbers maakte op 28 augustus 2011 zijn debuut in de Eredivisie namens ADO Den Haag, waar hij ook de jeugdopleiding doorliep. Na een sterke verhuurperiode aan Helmond Sport tekende hij in 2015 bij Excelsior, waarna hij begin vorig seizoen een tweejarig contract tekende bij PEC Zwolle. Sinds zijn debuut in 2011 speelde Elbers tot nu toe 118 wedstrijden op Eredivisieniveau.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.