Terugblik: RKC Waalwijk - ADO Den Haag

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Ons RKC wil partners de kans geven om zichzelf te laten zien in samenwerking met de club. Elke thuiswedstrijd hebben wij daarom een bedrijf te gast in onze RABO huiskamer en een bedrijf die de wedstrijdbal sponsort. Voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag waren dit AGO Totaaltechniek B.V. en Terrasbeglazing op maat.

AGO Totaaltechniek B.V. is een totaalinstallateur van elektra, cv's, dakwerkzaamheden, airco's, luchtbehandeling, riolering, loodgieterinstallaties, sanitair en technisch beheer. Eén aanspreekpunt, maar met alle specialismen. Met ruim 50 jaar ervaring in de woning- en utiliteitsbouw heeft AGO vakkennis in huis.

Terrasbeglazing op maat is al sinds 1992 innovatief en marktleider in schuifsystemen op maat. Zij bezorgen en monteren uw terrasbeglazing tot het helemaal naar wens is. Hiervoor gebruiken zij schuifsystemen uit hun eigen fabriek.

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer of andere sponsormogelijkheden tijdens een thuiswedstrijd van RKC? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Afbeeldingen

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.