Businessclubleden Uitgelicht – René van den Buijs en Jan van Oosterhout

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er een kijkje genomen bij één van onze vele nieuwe partners, namelijk Rene van Buijs en Jan van Oosterhout. Samen zijn zij het gezicht achter Exposure Quality, Health & Safety B.V. en hét aanspreekpunt voor al uw vragen over het creëren van een veilige en gezonde werkplek.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; René van den Buijs, 47 jaar en Jan van Oosterhout, 41 jaar. René heeft naast Exposure B.V. ook nog een ander bedrijf, namelijk Future-Proof B.V. Jan heeft naast Exposure nog NLVO Arbo en Milieuadvies B.V. Jan en René hebben elkaar in het werkveld ontmoet en kwamen erachter dat ze qua werkgebied veel raakvlakken hadden. René is van huis uit arbeidshygiënist en bekijkt de risico’s in het werk die op lange termijn gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Jan is ook arbeidshygiënist en samen zijn ze begonnen met Exposure Quality, Health & Safety B.V. Daarnaast zijn Jan en René beide ook veiligheidskundige en specialist op het gebied van asbest en bodem. In hun vrije tijd zit René graag op de racefiets of de mountainbike. Daarnaast is hij creatief ingesteld en werkt ook graag met zijn handen. In het verleden heeft hij een opleiding tot meubelmaker gevolgd en doet dit nu nog hobbymatig. Jan is vaak te vinden op de voetbalvelden. Hij traint de jeugd bij VV Haarsteeg en zelf speelt hij 35+ voetbal. Hiernaast loopt hij regelmatig hard en vind hij tuinieren leuk.

 

Exposure Quality, Health & Safety B.V.

Exposure Quality, Health & Safety B.V. richt zich voornamelijk op de arbeidshygiënische (en veiligheidskundige) problematiek binnen het bedrijfsleven. Zowel grote bedrijven als ZZP’er hebben hiermee te maken. Elk bedrijf is bijvoorbeeld verplicht om een  risico-inventarisatie en -evaluatie uit te voeren en er ook ingezoomd wordt op de verschillende risico’s die zich binnen een bepaald bedrijf voordoen. ‘Hier komt Exposure om de hoek kijken’ geeft Rene aan. ‘Op het moment dat een bedrijf een risico-inventarisatie en -evaluatie wilt gaan maken kunnen wij de helpende hand bieden’. Denk nu bijvoorbeeld aan Chroom VI, hiervoor dien je de juiste expertise in huis te halen en dan heb je een arbeidshygiënist nodig. Zij kunnen je verder helpen en voorzien van een goed advies. Vervolgens helpt Exposure bij het opstellen van een plan van aanpak en de uitvoering hiervan om zo een veilige en gezonde werkplek te creëren voor zowel werkgever als werknemer.

Exposure biedt hiervoor verschillende pakketten aan waarin in zij meer of minder diepgaand kunnen helpen/adviseren welke maatregelen genomen moeten worden om de arbeidsomstandigheden verder te optimaliseren. Dit loopt uiteen van een soort helpdeskfunctie voor het stellen van vragen tot  zeer uitgebreide ondersteuning in voorbereidingen van projecten en certificeringen van bedrijven. Jan en René ondervinden vaak dat de aandacht voor  arbeidsomstandigheden een extra belasting is voor de bedrijven omdat het niet hun dagelijks werk is, daarom zijn Jan en René praktisch ingesteld om klanten zo snel mogelijk te laten voldoen aan de juiste eisen. Het bedrijf kan zich dan zoveel mogelijk blijven richten op hun core business! Ook hebben Jan en René de intentie om voor een langere periode een relatie aan te gaan met bedrijven, zodat op het moment dat er vernieuwingen of wijzigingen plaatsvinden zij hierbij kunnen ondersteunen.

RKC Waalwijk
René en Jan hebben hun bedrijf gevestigd in regio Waalwijk, waar zij zelf ook vandaan komen. Jan kwam vanuit zijn vorige werkgever veel bij RKC Waalwijk. Vervolgens is hij voor zichzelf begonnen. Bij de thuiswedstrijd RKC Waalwijk – FC Den Bosch vorig seizoen heeft hij zijn compagnon René van Buijs mee genomen en hebben ze samen mee afgesloten. Hierna was er maar één logische vervolgstap en dat was sponsoren bij RKC! Jan en René hopen in de toekomst hun klanten bestand vooral regionaal te kunnen uitbreiden waarbij gezelligheid bij RKC natuurlijk voorop staat.

Algemene gegevens
Exposure Quality, Health & Safety B.V.
Meester Prinsenstraat 19
5254 JB Haarsteeg
Telefoon:073- 747 00 08
https://www.exposurebv.nl
E-mail: info@exposurebv.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.