Businessclubleden Uitgelicht - Jordy Lambooij

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er gesproken met Jordy Lambooij, eigenaar van 142Design.nl. Deze organisatie biedt internetoplossingen aan voor bedrijven, instellingen en/of verenigingen.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht; Jordy Lambooij 35 jaar, getrouwd en de trotse vader van een zoon van 4 en dochter van 2. Zijn leven heeft lange tijd volledig in het teken gestaan van voetbal. Hij heeft zelf ook altijd gevoetbald, eerst bij de Waalwijkse voetbalvereniging WSC om vervolgens boven de rivieren te gaan voetballen bij ASH. Sinds dit seizoen heeft Jordy moeten stoppen met voetbal. Dit door toenemende drukte binnen zijn bedrijf en voor het hebben van meer vrije tijd met zijn kinderen.

142Design.nl
Jordy heeft 142Design.nl opgericht in 2009, het bedrijf bestaat ondertussen dus alweer ruim 10 jaar. Momenteel zijn er drie mensen werkzaam binnen de organisatie. 142Design.nl richt zich volledig op de online positie van klanten. Hierbij ligt de focus op de website van het bedrijf. 142Design.nl vindt dat elk bedrijf een eigen identiteit heeft. Dat betekent dan ook dat de website uniek moet zijn. De dagelijkse werkzaamheden binnen 142Design.nl richten zich vooral op het ontwerpen en onderhouden van websites en de social media. Zo geeft Jordy aan: ‘’Het leuke aan het actief zijn binnen deze branche is de diversiteit waar je dagelijks mee te maken krijgt. Ieder project moet op unieke wijze aangepakt worden. Doordat alles altijd anders is, blijf je ook jezelf ontwikkelen, wat het werk een stuk leuker maakt.’’

Naast 142Design.nl is Jordy ook mede-eigenaar van IT natuurlijk. Bij IT natuurlijk draait automatisering om het eenvoudig maken van iets ingewikkelds, niet het ingewikkeld maken van iets eenvoudigs.

RKC Waalwijk
Sinds 2014 is Jordy samen met 142Design.nl verbonden aan RKC Waalwijk. Vanaf toen is hij de club gaan ondersteunen op het gebied van grafisch werk en social media. Hierdoor is een mooie samenwerking ontstaan. 142Design.nl is onder andere medeverantwoordelijk geweest voor de uitingen rondom de transfers van Frenkie de Jong en recentelijk die van Stijn Spierings. Ook kun je werk zijn tegengekomen rondom de business trips naar Valencia (keycords, tafelkaartjes etc.) en de uitnodiging van het RKC-feest. RKC Waalwijk verzorgt de tekst bij deze uitingen, maar de afbeeldingen en eventuele andere creatieve ideeën worden ontworpen door 142Design.nl

Algemene informatie
142Design.nl
Tuilseveldweg 29
4176 BZ Tuil
Tel: 0418 23 44 55
E-mail: info@142desgin.nl
Website: www.142design.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


Vitesse


-

RKC Waalwijk

Eredivisie
11 April 2020, 18:30
Gelredome, Arnhem

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.