Terugblik RKC Waalwijk - VVV-Venlo

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo op het programma. Ondanks het zure resultaat konden we wel een flink aantal sponsoren begroeten in het Mandemakers Stadion. Ook ditmaal maakten meerdere organisaties gebruik van onze sponsormogelijkheden.

Sponsor van de wedstrijd
Studio Direct mocht zich tijdens dit duel de sponsor van de wedstrijd noemen. Dit bedrijf uit Tilburg is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met design en vormgeving. Met opdrachten voor verschillende gerenommeerde bedrijven laat Studio Direct zien dat het gedetailleerd en zeer kwalitatief te werk gaat.

Sponsor van de wedstrijdbal
Op zoek naar een organisatie die alles weet van tuinbouw en openbaar groen? Dan bent u bij Vos Capelle aan het juiste adres! Vos Capelle adviseert klanten binnen verschillende groensectoren en levert alle producten die nodig zijn voor een gezonde groei van fruit, groente, bomen, planten en gras. Tijdens de wedstrijd waren zij sponsor van de wedstrijdbal, waarna zij een gesigneerd exemplaar kregen overhandigd door Hans Mulder.

Te gast in de RABO Huiskamer
Partner Gloudemans bekeek dit weekend de wedstrijd vanuit de RABO Huiskamer. Deze organisatie uit Den Bosch kan u alles vertellen over gebiedsontwikkeling en taxaties. Dit veelzijdige adviesbureau op het gebied van vastgoed en grondzaken was te gast in de RABO Huiskamer, waar zij allereerst genoten van een exclusief diner van Cookaholics. Na de wedstrijd kregen zij bezoek van Hans Mulder en Daan Rienstra, die bovendien ook een gesigneerd wedstrijdshirt kwamen overhandigen.

Te gast in de RKC Waalwijk Gameroom
Advocatenkantoor LXA The Law Firm uit Den Bosch was ditmaal te gast in de Gameroom. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden zij de mogelijkheid om op een unieke manier toe te leven naar de wedstrijd: met een potje FIFA of F1. Hierna werd het digitale veld omgeruild voor echte sprieten, om toeschouwer te zijn van RKC-VVV.

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer of andere sponsormogelijkheden tijdens een thuiswedstrijd van RKC? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.