Businessclubleden Uitgelicht - Chris Reijnen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

In Businessclubleden Uitgelicht gaan we elke twee weken op zoek naar de verhalen achter onze partners van RKC Waalwijk. Dit keer wordt er gesproken met Chris Reijnen, Commercieel Manager bij Kompas Veiligheidsgroep B.V. en hét aanspreekpunt voor al uw vragen binnen deze branche en organisatie.

Even voorstellen
Dit keer in Businessclubleden Uitgelicht: Chris Reijnen. 42 jaar, vader van een zoon van 13, Mick, en een dochter van 11, Faya. Hij heeft van jongs af aan altijd fanatiek gevoetbald, maar kreeg op latere leeftijd last, zoals velen, van een knieblessure. Hierdoor is hij gestopt met voetbal en vindt nu zijn uitlaatklep bij het fitnessen en tennissen. Chris is gemiddeld 3 á 4 keer  per week te vinden in de sportschool. Daarnaast vind hij het geweldig om te zien hoe zijn kinderen ook fanatiek bezig zijn op zowel het hockeyveld als het voetbalveld. ‘’Toen mijn kinderen jonger waren, kon ik ze nog wel coachen, nu sta ik als ouder langs de lijn te kijken en vooral te genieten.’’ Chris komt van oorsprong uit de zakelijke dienstverlening en heeft daarna altijd commerciële functies bekleed binnen m.n. grote productie organisaties. Hij is sinds anderhalf jaar werkzaam binnen Kompas Veiligheidsgroep en o.a. verantwoordelijk voor de commerciële afdeling.

Kompas Veiligheidsgroep B.V.
Kompas is een veelzijdige en complete aanbieder op het gebied van veiligheid. Jaarlijks leidt het bedrijf bijna 50.000 cursisten op tot bedrijfshulpverlener. Kompas bestaat nu 13 jaar en is opgericht naar aanleiding van de Arbo wetswijziging in 2006 die in 2007 is ingevoerd. Zo geeft Chris aan: ‘’We zijn begonnen met het aanpassen van onze cursussen. We zijn een-daagse-BHV cursussen gaan geven waar praktijkgericht wordt gewerkt, het gaat bij ons echt om levensreddend handelen. Daarnaast hebben we de BHV herhaling cursus ingekort naar een halve dag in plaats van een hele dag. Werknemers zijn minder lang van de werkvloer weg, dus er wordt minder ingeleverd op productiviteit en we focussen voor de cursist echt op levensreddend handelen, dus oefenen. Hierdoor wordt het voor de bedrijven interessanter en goedkoper de trainingen bij ons te doen. Cursussen kunnen worden uitgebreid met reeds bestaande, verdiepende modules en ook maatwerk modules die we samen met de klant ontwikkelen.’’

Kompas doet veel meer dan alleen het verzorgen van BHV-cursussen. Van het opstellen van een RI&E, het schrijven van BHV/ontruimingsplannen, maken van ontruimingsplattegronden, het verzorgen van een breed scala aan cursussen en modules tot het houden van ontruimingsoefeningen, verkoop van o.a. brandblussers en AEDS en periodiek onderhoud van deze veiligheidsproducten. 95% van het klanten bestaat uit bedrijven maar ook particulieren kunnen terecht bij Kompas!

Chris vervult de rol van Commercieel Manager binnen Kompas. Hij is o.a. bezig met beleid maken en dit ook op de juiste manier uit te (laten) voeren. Iedereen moet het juiste Kompas DNA hebben en dit uitdragen. Het bezoeken van (potentiele) klanten, coachen van de Accountmanagers en Binnendienst en opstellen van offertes behoort ook tot zijn werkzaamheden. Sinds zijn start bij Kompas is de rol van Chris flink gegroeid en doet hij zijn werk met passie en plezier!

RKC Waalwijk
De samenwerking tussen RKC Waalwijk en Kompas Veiligheidsgroep B.V. is ontstaan uit een vroegere promotie naar de Eredivisie. De veiligheid moest opgeschroefd worden en RKC heeft hiervoor Kompas benadert. Op zeer korte termijn hebben beide organisaties met elkaar geschakeld en de veiligheid naar een hoger niveau kunnen tillen.

De afgelopen periode heeft Kompas wat minder haar gezicht laten zien bij RKC, maar wilt hier graag verandering in gaan brengen. Ze zullen de komende periode weer meer aanwezig zijn bij de wedstrijden en verschillende activiteiten. Hiermee hoopt Kompas nieuwe mensen te leren kennen en voor extra bewustzijn en veiligheid op de werkvloer te kunnen zorgen.

Heeft u interesse in een bezoek van één van de Accountmanagers of wilt u de cursuswijzer 2019-2020 ontvangen, neem dan contact met Kompas op.

                                                                                                                                      Algemene informatie Kompas Veiligheidsgroep B.V.
Kerkenbos 10-95
6546 BB Nijmegen
Tel: (024) 371 75 65
E-mail: info@kompasveiligheidsgroep.nl 
Website: https://bno.kompasveiligheidsgroep.nl

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.