Terugblik: RKC Waalwijk - PEC Zwolle

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Op deze avond mochten we een flink aantal sponsoren begroeten in het Mandemakers Stadion. Ook ditmaal maakten meerdere organisaties gebruik van onze sponsormogelijkheden.

Sponsor van de aanvoerdersband
Colors@Home van John Verhoeven mocht zich tijdens dit duel de sponsor van de aanvoerdersband noemen. Dit bedrijf uit hartje Waalwijk is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met uw interieur. Naast het grote assortiment interieurartikelen helpt Colors@Home u ook graag met bijvoorbeeld inmeten, monteren en het leggen hiervan. Bovendien staan deze specialisten graag voor u klaar voor een advies op maat. Na afloop van de wedstrijd ontvingen zij uit handen van aanvoerder Mario Bilate de gedragen band.

Sponsor van de wedstrijdbal
Voor de sponsor van de wedstrijdbal mochten we ditmaal TrueWood verwelkomen. TrueWood speelt in op de trend dat hout sinds 2015 weer een comeback heeft gemaakt en biedt op maat boomstambladen aan zodat u uw eigen interieur kunt samenstellen met de gewenste materialen. Elk boomstamblad wordt naar wens ontworpen en handmatig bewerkt. Hout zorgt voor een modern interieur, waarbij de puurheid van het hout weer gezien mag worden.

Te gast in de RABO Huiskamer
Partner Prins Petfoods bekeek dit weekend de wedstrijd vanuit de RABO Huiskamer. Deze organisatie uit Veenendaal, die bovendien sponsor is van de RKC Waalwijk Gameroom, kan u alles vertellen over dierenvoeding. Zij staan voor 100%-kwaliteitsvoeding, met als specialiteit honden- en kattenvoeding. Na de wedstrijd kregen zij bezoek van selectiespelers Melle Meulensteen en Mike Grim, die bovendien een gesigneerd wedstrijdshirt kwamen overhandigen.  

Te gast in de RKC Waalwijk Gameroom
Advocatenkantoor LXA The Law Firm uit Den Bosch was ditmaal te gast in de Gameroom. Voorafgaand aan de wedstrijd hadden zij de mogelijkheid om op een unieke manier toe te leven naar de wedstrijd: met een potje FIFA of F1. Hierna werd het digitale veld omgeruild voor echte sprieten, om toeschouwer te zijn van RKC-PEC.

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer of andere sponsormogelijkheden tijdens een thuiswedstrijd van RKC? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.