Terugblik RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Afgelopen weekend stond de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma. Ondanks de 0-1 nederlaag konden we wel een flink aantal sponsoren begroeten in het Mandemakers Stadion. Ook ditmaal maakten meerdere organisaties gebruik van onze sponsormogelijkheden.

Sponsor van de wedstrijdbal
Voor de sponsor van de wedstrijdbal mochten we wederom TrueWood verwelkomen. TrueWood is gespecialiseerd in alles wat met houtmeubilair te maken heeft. Met name voor boomstambladen bent u hier aan het juiste adres. Hout zorgt voor een modern interieur, waarbij de puurheid van het hout weer gezien mag worden. Na de wedstrijd kregen zij uit handen van Richard van der Venne een gesigneerde wedstrijdbal overhandigd.

Te gast in de RABO Huiskamer
Hoofdsponsor Willy Naessens was dit duel te gast in de RABO Huiskamer. Zij namen op uitnodiging verschillende partners mee naar het Mandemakers Stadion, om onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijd te aanschouwen. Willy Naessens is, zoals bekend, actief in de industriebouw en een leidende speler in de bouw van MKB-gebouwen, logistieke gebouwen, distributiecentra, kantoren en commerciële ruimtes. 

Heeft u interesse in het bewonen van de RABO Huiskamer of andere sponsormogelijkheden tijdens een thuiswedstrijd van RKC? Neem dan contact op met Steef Nieuwendaal (steef.nieuwendaal@rkcwaalwijk.nl).

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.