RKC Waalwijk organiseert Digitaal Netwerkontbijt voor Businessclubleden

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Het COVID-19 heeft impact, op iedereen. Op u, uw gezin, familie en ongetwijfeld ook in uw bedrijf. De afgelopen jaren heeft het RKC-netwerk bewezen hoe sterk deze is. Hoeveel nieuwe contacten er worden gelegd en hoeveel business er wordt bedreven. Graag willen we ook nu spreken, adviseren en verbinden; juist nu! We introduceren het Digitaal Netwerkontbijt.
 
Omdat we genoodzaakt zijn onze businessclubactiviteiten voorlopig niet door te laten gaan bieden we graag de mogelijkheid online contact te leggen: het digitaal netwerkontbijt. Samen met lokale partners Cookaholics, Voicetronics, Desemenzo, Bakker Pim, Van Krieken Koffie, Keurslagerij Koen van Vugt en PLUS Stephan van Engelen hebben we de handen ineen geslagen en zorgen we dat er volgende week dinsdag 31 maart een heerlijk ontbijt bij u voor de deur staat om vervolgens met elkaar in groepjes in contact te treden via Coligo Meetings Pro van VoiceTronics.
 
Partner Edwin Klaassen (Desemenzo) schuift aan om meer te vertellen over zijn persoonlijke ervaringen met het coronavirus en de impact die het heeft op zijn bedrijf. Alex van Herpen geeft tekst & uitleg over de mogelijkheden tot digitale Coligo Meetings Pro van VoiceTronics en hoe hij in deze tijd toch succesvol kan ondernemen.

Het programma

07.45  |  Start bezorging ontbijt
08.30  |  Einde bezorging ontbijt
08.45  |  Start Digitaal Netwerkontbijt
10.15  |  Einde Digitaal Netwerkontbijt
 
We zullen aftrappen met een ronde waarin elke deelnemer de gelegenheid krijgt te vertellen wie hij of zij is, wat hij of zij doet en wat de zoekvraag is. De online meeting zal worden geleid door Willem van der Linden of Steef Nieuwendaal. Na aanmelding ontvang je een link voor de bijeenkomst en een verdere uitleg. Graag zien we in de aanmelding een antwoord op de volgende vragen:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres van bezorging

AANMELDEN >

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen we een indeling maken. Op dit moment is het voor ons lastig in te schatten hoe groot de animo is.

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er zijn geen agenda items gevonden

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.