RKC Waalwijk gaat op bezoek bij Jong PSV

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC Waalwijk reist morgen, 24 november, voor de tweede keer dit seizoen af naar Eindhoven. Nadat eerder FC Eindhoven de tegenstander was, treffen de geelblauwen nu Jong PSV. De Waalwijkers staan momenteel laatste met acht punten. Het verschil met de nummer 19 is twee punten, er zal dus gewonnen moeten worden om de 20ste plaatst te verlaten. De wedstrijd zal gespeeld worden op De Herdgang, het trainingscomplex van PSV, waar om 20.00 uur wordt afgetrapt.

Drie wedstrijden binnen acht dagen
Na een interlandweekend waarin niet gevoetbald werd in de Jupiler League is het morgen aan de geelblauwen om een goed resultaat te behalen. In de laatste competitie wedstrijd, thuis tegen Fortuna Sittard, werd er teleurstellend met 0-2 verloren. De komende acht dagen, waarin drie wedstrijden op het programma staan voor de Waalwijkers, zullen de manschappen van trainer/coach Martin Koopman alles moeten geven om de laatste plaats te verlaten.

Jong PSV
Het beloftenteam van PSV staat momenteel op de 15de plaats in de Jupiler League. Dit seizoen won de ploeg van trainer Darije Kalezić drie keer. Op de eerste speeldag was Jong PSV met 2-0 te sterk voor Achilles ’29, tegen koploper NEC werd er met 1-0 gewonnen en ook tegen FC Den Bosch werd een knappe 5-1 zege geboekt. In de overige tien wedstrijden werd er vijf keer gelijkgespeeld en vijf keer verloren. Topscoorders van Jong PSV zijn Aleksandar Boljević en aanvoerder Clint Leemans, beiden schoten vier keer raak.

Afwezigen
Trainer Martin Koopman heeft in het duel met Jong PSV niet de beschikking over Dennis Rommedahl, Dylan de Braal, Sandro Calabro en Derwin Martina. Zij allen ontbreken vanwege (langdurige) blessures.

Live verslag
RKC Waalwijk doet, mits de internetverbinding op De Herdgang dit toelaat, via Twitter rechtstreeks verslag vanuit Eindhoven. Het verslag kan gevolgd worden via www.twitter.com/RKC_wedstrijden. Meepraten over Jong PSV - RKC Waalwijk? Gebruik dan #psvrkc

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.