Kaartverkoop RKC Waalwijk – Helmond Sport gaat van start

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Tickets voor de thuiswedstrijd van RKC Waalwijk tegen Helmond Sport zijn vanaf nu verkrijgbaar. Er geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting bij het kopen van tickets voor het treffen van deze clubs. De aftrap van deze wedstrijd vindt plaats op vrijdag 12 december om 20.00 uur.

Tickets bij RKC Waalwijk Fanshop
Supporters van RKC Waalwijk die tickets willen aanschaffen voor het treffen met Helmond Sport kunnen daarvoor onder meer terecht bij de RKC Waalwijk Fanshop, die van maandag tot en met donderdag is geopend van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag is de RKC Waalwijk Fanshop open van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 16.00 uur. Op de wedstrijddag zal de Fanshop vanaf 17.00 uur geopend zijn. Voor de wedstrijd RKC Waalwijk – Helmond Sport geldt een (Seizoen)ClubCard-verplichting, van 3 op 1.

Online
Uiteraard zijn tickets voor de thuiswedstrijden van RKC Waalwijk ook online verkrijgbaar. Kaarten voor de wedstrijd RKC Waalwijk – Helmond Sport kunnen worden besteld via de website www.onlineticketservice.nl. Daarnaast kunnen kaarten worden aangeschaft bij Primera-winkels, zoals Primera Bergmans in Waalwijk.

Wedstrijddag
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s van het Mandemakers Stadion geopend. Daar kunnen op vrijdag 12 december vanaf 18.30 uur tickets op vertoon van je (Seizoen)ClubCard worden aangeschaft voor de wedstrijd.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.