RKC Waalwijk reist af naar Amsterdam

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC Waalwijk speelt vanavond, 8 december, de uitwedstrijd tegen Jong Ajax. Het duel, dat gespeeld wordt op Sportcomplex De Toekomst, staat onder leiding van dhr T. Koekoek. Hij zal worden bijgestaan door dhr. G. Tafhimi, dhr. M. Ketting en dhr. E.R. Bijl. Het duel tussen de nummer 10 en de nummer 20 van de ranglijst wordt om 20.00 uur afgetrapt.

Winterstop
RKC Waalwijk speelt nog drie competitiewedstrijden voordat de winterstop aanvangt. In deze drie wedstrijden zullen de Geelblauwen alles moeten geven om nog voor de winterstop de laatste plaats te verlaten. Na de teleurstellende en onverdiende 0-1 nederlaag tegen MVV Maastricht is het verschil met de nummer 19 vijf punten. Na het duel met Jong Ajax wacht aanstaande vrijdag Helmond Sport. De wedstrijd tegen Helmond Sport is de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2014. Vrijdag 19 december speelt RKC Waalwijk haar laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. Zij gaat die avond op bezoek bij FC Emmen.

Jong Ajax
Het beloftenteam van Ajax staat na 16 speelronde tiende in de Jupiler League. Dit seizoen won de ploeg van de trainers Andries Ulderink en Jaap Stam zes keer. Telstar, Fortuna Sittard, Sparta Rotterdam, Jong FC Twente, FC Oss en VVV-Venlo werden verslagen. De laatste competitiewedstrijd van Jong Ajax was thuis tegen VVV- Venlo. De Venlonaren werden met een 4-0 nederlaag teruggestuurd naar Venlo. Voor de spelers van trainer/coach Martin Koopman is het de vraag welke namen op het wedstrijdformulier van Ajax zullen verschijnen. In verband met het Champions League-duel van Ajax komende woensdag zullen er vanavond verschillende afwezigen zijn.

Afwezigen
Trainer Martin Koopman heeft in het duel met Jong Ajax niet de beschikking over Dennis Rommedahl, Dylan de Braal, Sandro Calabro en Derwin Martina. Zij allen ontbreken vanwege (langdurige) blessures.

Live verslag
RKC Waalwijk doet, mits de internetverbinding op De Toekomst dit toelaat, via Twitter rechtstreeks verslag vanuit Amsterdam. Het verslag kan gevolgd worden via www.twitter.com/RKC_wedstrijden. Meepraten over Jong Ajax - RKC Waalwijk? Gebruik dan #ajarkc

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.