RKC Waalwijk treft Helmond Sport in laatste thuiswedstrijd van 2014

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Morgenavond staat de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2014 op het programma. RKC Waalwijk speelt in het eigen Mandemakers Stadion de Brabantse derby tegen Helmond Sport. Nadat de eerste Brabants derby van dit seizoen in eigen huis tegen FC Oss verloren ging, is het morgenavond de taak aan de Waalwijkers om met een positief resultaat het jaar 2014 in het eigen stadion af te sluiten.

De Toekomst
Afgelopen maandag keerden de mannen van trainer/coach Martin Koopman met lege handen terug richting Waalwijk. In deze wedstrijd speelde RKC Waalwijk met een jong elftal, dat op een gegeven moment zelfs de gemiddelde leeftijd had van slechts 21 jaar. De jeugdige groep bracht Jong Ajax met goed voetbal, strijd en passie nog aan het wankelen in de slotfase, maar wisten zichzelf daarvoor niet te belonen. Op De Toekomst heeft men ‘de toekomst’ kunnen zien.

De Helmonders
Helmond Sport wist van haar laatste vijf wedstrijden er drie te winnen. Met deze behaalde resultaten zullen zij met het nodige vertrouwen afreizen naar Waalwijk. Met Jeffrey van Nuland en Kevin Visser in de selectie heeft Helmond Sport twee spelers met een RKC-verleden. Veel wedstrijden speelden zij niet voor de Geelblauwen. Alleen verdediger Jeffrey van Nuland speelde officiële wedstrijden in het shirt van de Waalwijkers, twee om precies te zijn.

Blessures
Trainer Martin Koopman heeft in het duel met Helmond Sport niet de beschikking over Dennis Rommedahl, Dylan de Braal, Sandro Calabro, Derwin Martina en Malcolm Esajas. Zij ontbreken allen vanwege (langdurige) blessures.

Kassa’s geopend vanaf 19.00 uur
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s van het Mandemakers Stadion geopend. Daar kunnen op vrijdag 12 september 2014 vanaf 19.00 uur op vertoon van je (Seizoen)ClubCard tickets worden aangeschaft voor RKC Waalwijk – Helmond Sport.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.