RKC Waalwijk oefent tegen Nederlands politie-elftal en voetbalt voor Villa Pardoes in winterstop

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

RKC Waalwijk speelt twee oefenwedstrijden ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Voordat zij in eigen huis aantreden tegen Roda JC op 16 januari spelen de mannen van trainer/coach Martin Koopman tegen het Nederlands politie-elftal en een samengesteld team met spelers geselecteerd uit regio De Langstraat. De opbrengst van deze wedstrijd komt volledig ten goede aan Villa Pardoes.

Nationaal Politie elftal

Op vrijdag 9 januari speelt RKC Waalwijk in het eigen Mandemakers Stadion tegen het Nederlandse politie-elftal. De aftrap van deze wedstrijd is om 19.00 uur. De wedstrijd tussen beide elftallen zal in het teken staan van het afscheid van Yuri Cornelisse, de aanvoerder die zijn laatste wedstrijd speelt voor het Nederlands politie-elftal.

Yuri Cornelisse speelde voor de Geelblauwen meer dan 150 officiële wedstrijd en maakte 28 doelpunten in dienst van RKC Waalwijk. Na zijn actieve loopbaan als betaald voetballer is Yuri Cornelisse gaan werken bij de politie en werd gelijk geselecteerd voor het Nederlands politie-elftal.

De wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Het Nederlands politie-elftal is voor iedereen vrij toegankelijk.

Regioteam De Langstraat

Zaterdag 10 januari speelt RKC Waalwijk haar tweede en laatste oefenwedstrijd voordat de tweede seizoenshelft van start gaat. Zij treden op het Sportpark van SSC’55 om 14.30 uur aan tegen Regioteam de Langstraat.

Regioteam De Langstraat is een team samengesteld uit spelers van de 8 verenigingen uit de Gemeente Waalwijk. Voorafgaand aan de wedstrijd zal een jeugd regioteam van dezelfde verenigingen het opnemen tegen Brabant United (12.00 uur).

Toegangskaarten voor dit duel kosten € 5,- voor volwassenen en € 1,- voor kinderen (0 t/m 14 jaar). Speciaal aan dit duel is dat de volledige opbrengst ten goede komt aan Villa Pardoes. De kaarten voor de wedstrijden zijn te koop bij de zeven verenigingen WSC, Baardwijk, Neo’25, RWB, Waspik, SV Capelle en S.S.C.’55.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd

Het is nog niet bekend wanneer de volgende wedstrijd gespeeld wordt.

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.