RKC Waalwijk hervat tweede seizoenshelft op woensdag 2 januari, kom kijken!


De Geelblauwen verschijnen woensdag 2 januari weer op het veld. Om 10.30 uur zullen zij het kunstgras betreden voor de eerste training van het nieuwe jaar. De toegang is zoals gebruikelijk vrij, dus kom gezellig kijken!

De eerste wedstrijd is enkele dagen later. Zaterdag 5 januari om 15.00 uur komt vv Katwijk op bezoek. Dit vriendschappelijke duel is gratis te bezoeken. De hoofdtribune, te bereiken via de hoofdingang, zal voor dit duel geopend zijn. Seizoenkaarthouders hebben toegang op basis van hun kaart. Mensen die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart kunnen op de wedstrijddag één uur voor aanvang van de wedstrijd op vertoon van hun legitimatiebewijs een gratis kaartje ophalen in de Fanshop.

Na deze oefenwedstrijd hervatten de Geelblauwen één week later de Keuken Kampioen Divisie. Het gaat op zondag 13 januari op bezoek bij TOP Oss. De eerste thuiswedstrijd staat gepland op vrijdagavond 18 januari, wanneer de talenten van Ajax op bezoek komen. Kaarten voor dit duel zijn inmiddels verkrijgbaar. Je kan kaarten online en via de officiële RKC Waalwijk App aanschaffen. Daarnaast is het ook mogelijk om in de fanshop tickets voor deze wedstrijd te kopen. Op de wedstrijddag is de thuiskassa een uur voor aanvang van het duel geopend.

Koop hier je kaartje voor Jong Ajax

 

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


NAC Breda


-

RKC Waalwijk

23 Juli 2019, 19:00
RKSV Rood-Wit, Sint-Willebrord

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.