Bax en Kooij leiden eerste ronde Play-Offs RKC Waalwijk


Ons RKC mag zich zoals bekend opmaken voor een tweeluik tegen NEC Nijmegen. Op vrijdag 10 mei (uit) en dinsdag 14 mei (thuis) spelen beide ploegen voor een plek in de halve finale van de Keuken Kampioen Play-Offs.

NEC Nijmegen - RKC Waalwijk (10 mei, 18.30 uur)
Voor het uitduel in Nijmegen heeft de KNVB Christiaan Bax aangesteld als scheidsrechter. Zijn assistenten zijn de heren Christian Dobre en Ruud Bexkens. Vierde official is de heer Luca Cantineau. In zowel het uit- als het thuisduel wordt er gebruik gemaakt van de VAR. Clay Ruperti zal tijdens deze wedstrijd fungeren als Video Assistant Referee. Martijn Beijer staat hem bij als Assistant VAR.

Bax floot dit seizoen eenmaal eerder een wedstrijd van ons RKC: op 1 april zag hij de Geelblauwen met 4-1 winnen van FC Twente.

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen (14 mei, 18.30 uur)
Voor de return in Waalwijk is Joey Kooij aangesteld als leidsman. Hij wordt bijgestaan door de heren Maarten Ketting en Jermain Lapar. Vierde official voor deze wedstrijd is Stan Teuben. Jochem Kamphuis is voor dit duel aangewezen als de VAR, de heer Van de Ven is Assistant VAR.

Ook Kooij floot eenmaal eerder dit seizoen een duel van RKC: op 14 september zag hij de Geelblauwen een 0-1 nederlaag lijden tegen Roda JC.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

ADO Den Haag

Eredivisie
25 Augustus 2019, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.