Alles of niets!


Vanavond (18.30 uur) speelt ons RKC de returnwedstrijd tegen NEC Nijmegen in de eerste ronde van de Play-Offs. Uit werd afgelopen vrijdag helaas met 2-0 verloren, maar gezien de kansenverhoudingen hadden de Geelblauwen recht op meer. Wanneer het RKC lukt om vanavond haar kansen wel af te maken, gaan we nog een heel spannende avond tegemoet. Het kan dus met recht een alles-of-niets-wedstrijd worden genoemd.

Zoals gezegd hield de ploeg van Fred Grim een zure avond over aan de uitwedstrijd in Nijmegen. Na ruim een kwartier keek ons RKC al tegen een 2-0 achterstand aan. Mike Ndayishimiye en Jordy Bruijn scoorden vanuit vrijwel dezelfde hoek. RKC kreeg echter voldoende kansen om iets terug te doen, maar het lukte niet om doelman Branderhorst te verschalken. Het bleek echter niet gelukkig in de afronding, waardoor het vanavond twee doelpunten moet goedmaken.

RKC en NEC treffen elkaar vanavond voor de 56e keer. Mochten de Geelblauwen vanavond winnen, dan pakt het voor de 19e keer de winst tegen de Nijmegenaren. Met de zege van afgelopen vrijdag won NEC voor de 25e keer ooit en werden er 12 gelijke spelen behaald.

Vanavond aanwezig zijn bij de wedstrijd? Op vertoon van je (seizoen)clubkaart kan je drie kaarten kopen bij de Fanshop en de stadionkassa’s. De stadionkassa’s zijn geopend vanaf 17.30 uur. De kortingsactie voor seizoenkaarthouders liep tot gisteravond, op de wedstrijddag kosten kaartjes €10 per stuk. Ook is het mogelijk om online kaartjes te kopen, ga daarvoor naar www.tickets.rkcwaalwijk.nl.

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

ADO Den Haag

Eredivisie
25 Augustus 2019, 12:15
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.