Kaartverkoopinformatie thuiswedstrijd Finale Keuken Kampioen Play-Offs

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

WE STAAN IN DE FINALE!

Een 1-1 gelijkspel in Rotterdam was genoeg na de 2-1 thuisoverwinning op Excelsior. Ook in de finale voor een plek in de Eredivisie hopen we op jullie steun te mogen rekenen! De Geelblauwen zullen zich gaan opmaken voor een dubbele confrontatie met Go Ahead Eagles. De kaartverkoop start op 23 mei om 9.00 uur begonnen. Alles over de kaartverkoop lees je hier!

RKC Waalwijk - Go Ahead Eagles (zaterdag 25 mei; 18.30 uur)

Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk (dinsdag 28 mei; 18.30 uur)

Kaartverkoopinformatie - thuisduel (start 23 mei 09.00 uur)

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders van RKC Waalwijk betalen ook voor deze finaleronde slechts € 5,- voor hun kaartje. Aanschaffen van de tickets gaat snel & eenvoudig online. 

Eigen plek terugkopen - tot 23 mei 20.00 uur
Klik bij de keuze voor het vak bovenin op 'bestel jouw eigen stoel' en klik dus niet op een vak. Voeg het kaartje toe aan je winkelmandje en deze zal automatisch veranderen in een € 5,- ticket. Het is hierbij van belang dat je inlogt met het account waar je seizoenkaart aan gekoppeld is. Anders werkt het niet!

Kaartjes bijkopen kan uiteraard ook, daarvoor geldt het reguliere tarief van € 10,- per stuk. Er geldt voor dit duel een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Seizoenkaarthouders hebben tot donderdag 23 mei 20.00 uur de tijd om hun eigen plaats terug te kopen. Je kaart terugkopen kan niet via de app.

KOOP HIER JE KAARTJE >

LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag!

Tevens is het van belang je seizoenkaart te bewaren. Enerzijds blijft het horecasaldo geldig, anderzijds is het, na verlengen, ook je seizoenkaart voor 2019-2020. Je ontvangt dan dus geen nieuwe pas. Meer informatie over de seizoenkaart verkoop volgt binnenkort.

Reguliere kaartverkoop

Een regulier wedstrijdticket voor het thuisduel tegen Go Ahead Eagles kost € 10,- per stuk. Dit prijstarief geldt voor de vakken HH/GG/FF/ES/EE/KC. Voor de wedstrijd geldt een (seizoen)clubkaart-verplichting van 3 op 1. Tevens zijn mensen uit Regio De Langstraat ook gerechtigd om kaarten te kopen. Neem je legetimatie mee naar de Fanshop, om kom zaterdag vanaf 17.00 uur naar de stadionkassa. Online bestellen kan voor deze groep fans niet.

KOOP HIER JE KAARTJE >

LET OP: print je e-ticket altijd uit, onze scanners kunnen niet vanaf telefoon scannen.

Fanshop (extra koopavonden)

Tickets voor het thuisduel zijn ook verkrijgbaar in de Fanshop. De Fanshop is op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn extra koopavonden ingepland. Deze vinden plaats op donderdag 23 mei en vrijdag 24 mei. De Fanshop is dan geopend tot 20.00 uur. Aanstaande zaterdag, op de wedstrijddag, is de Fanshop geopend vanaf 13.00 uur.

Stadionkassa

Op zaterdag 25 mei 2019, de wedstrijddag, is de stadionkassa geopend vanaf 17.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten € 10,- per stuk. Het meenemen van je (seizoen)clubkaart of legitimatie is erg belangrijk!

LET OP: de actie van € 5,- is niet geldig op de wedstrijddag!

Kaartverkoopinformatie - uitduel

Voor de wedstrijd in Deventer geldt een verplichte buscombi. Deze awayday wordt georganiseerd door de SVRKC. Bij de supportersvereniging kan je jezelf opgeven voor de busreis naar Deventer. Houd hun kanalen in de gaten voor de actuele informatie. 

Facebook SVRKC >

Website SVRKC >

E-mail SVRKC >

Vragen?

Kom je er toch niet uit? Laat het ons weten door een mail te sturen naar info@rkcwaalwijk. Dat kan snel & eenvoudig door op onderstaande button te klikken.

Stel hier je vraag >

Tot snel in het Mandemakers Stadion!

Meer artikelen

Volgende wedstrijd


RKC Waalwijk


-

Sparta Rotterdam

Eredivisie
21 Februari 2020, 20:00
Mandemakers Stadion, Waalwijk

 

Er is nog zoveel meer! Ontdek hier wat interessant is voor jou.